Preşedintele Radu Moldovan, prefectul Ovidiu Frenţ, primari bistriţeni, prin Tăşuleasa Social, aduc un zâmbet pe feţele a 4500 de copii din Basarabia

Camionul de Crăciun a ajuns în Basarabia, unde peste 4.500 de copii au primit câte un cadou, învățând lecția de a dărui.

Anul trecut am venit cu un camion de cadouri (1.200), anul acesta ne-am propus să aducem două și din fericire am venit cu trei, adică peste 4.500 de cadouri pe care le-am împărțit împreună cu alți colegi voluntari de la Tășuleasa Social, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bustrița-Năsăud, primari din județ, înfrățiți cu localități din Raion și oamenii buni din Glodeni. Cu ocazia aceasta, mulțumim dlui. Ion Leucă, președintele Raionului Glodeni, și echipei sale pentru deschiderea și sprijinul oferit în distribuirea cadourilor. Nu vă puteți imagina cât de mult s-au bucurat copiii din Glodeni, indiferent de vârstă și care ne-au demonstrat că verbul “a dărui” este încărcat de zâmbet și aduce oamenii mai aproape fără a ține cont de granițe.  MULȚUMIM tuturor celor care s-au implicat și au contribuit, la acest frumos proiect.

Timp de 16 ani am primit cadouri pentru copiii din județul Bistrița-Năsăud, prin Asociația Tășuleasa Social împreună cu Die Johanniter, iar ACUM am reuşit şi noi să dăruim la rândul nostru micuților din Republica Moldova, respectiv celor din Raionul Glodeni, a declarat prefectul Ovidiu Victor Frenț.

„Camionul de Crăciun în Basarabia a ajuns la destinație! Poate cel mai frumos și emoționat proiect al începutului de an, inițiat de Tășuleasa Social împreună cu Die Johanniter și susținut de întreaga comunitate bistrițeană! Mă număr printre cei mai norocoși voluntari ai Tășuleasa Social, care au avut ocazia să ajungă astăzi la distribuirea cadourilor în Glodeni și vreau să îi mulțumesc lui Alin Ușeriu și frumoasei lor echipe pentru acest lucru”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

 „După 25 de ani de când există această acțiune derulată de organizația Die Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. și de 16 ani de când asociația Tășuleasa Social este implicată în aceasta, povestea devine tot mai complexă și mai frumoasă de la an la an. Dacă în 16 ani am reușit să bucurăm în total 250.000 de copii în România, începând de anul trecut, am decis să ajungem și în Basarabia, în raionul Glodeni, cu 1500 de cadouri, adică un camion. (...)Trebuie să menționăm că 3000 de cadouri sunt din Germania cu sprijinul Die Johanniter Unfall Hilfe, iar 1417 sunt adunate din bunăvoința dumneavoastră, celor care ați înțeles mesajul nostru și ați dorit să transmiteți mai departe lecția de bunătate, tocmai până peste Prut. Mulțumim frumos Die Johanniter Unfall Hilfe și mulțumim frumos oameni buni, care ați cumpărat cadouri copiilor din Raionul Glodeni”, a transmis Tăşuleasa Social.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]