Primarul Doru Crişan, la început de an, la fraţii basarabeni din Ciuciulea! Pe lângă cadourile pentru copii, au fost făcute donaţii la grădiniţă

Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, a participat la distribuirea celor peste 4500 de pachete, către copii din Raiounul Glodeni, în cadrul proiectului „Camionul pentru Basarabia”, derulat de Tășuleasa Social, Johanniter-Unfall-Hilfe şi sprijinit de comunitatea din Bistriţa-Năsăud. Primarul Crişan a ajuns şi în comuna Ciuciulea, comuna Prundu Bârgăului având parafat un acord de înfrăţire cu această localitate.

„Am reuşit să distribuim peste 4500 de cadouri în Raionul Glodeni, cu care județul nostru este înfrățit și 230 copiilor din localitatea Ciuciulea, prietenii noștri de suflet pentru care a fost donată și o sumă de bani pentru achiziționarea a două mașini de spălat pentru grădiniță precum și pentru alte bunuri de care au nevoie. Sperăm ca darurile primite de noi prin intermediul Tășuleasa, să ne deschidă și mai mult sufletele pentru ca pe viitor, astfel de acțiuni să fie mai dese și mai bogate. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi în această inițiativă de suflet, prin donațiile dumneavoastră!”, a transmis primarul Doru Crişan.

De cealaltă parte, conducerea Gimnaziului Ciuciulea, dar şi administraţia locală şi-au exprimat recunoștința şi mulţumirile în numele elevilor și părinților pentru gestul de generozitate oferit Tăşuleasa Social.

Comuna Ciuciulea este situată la 13 km de oraşul Glodeni şi la 170 de km de Chișinău, are o populație de 3700 de locuitori și este atestată documentar din anul 1443.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5