De 15 ani vine Camionul de Crăciun! Cel mai mare Camion organizat vreodată va ajunge la peste 25. 000 de copii. Vezi programul !

Dragii nostri, Camionul de Craciun implineste 15 ani anul acesta si in aceste momente, partenerii nostri de la Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. pleaca din Germania, Landshut, catre locurile unde sunt asteptati de multi copii cu mare bucurie.

Asociatia Tasuleasa Social a crescut mare cu aceasta actiune, iar acum la a 15-a editie va fi cel mai mare Camion pe care l-am organizat vreodata, 25.191 de copii pe care ii vom vizita, adica 21 de tiruri.

Am inceput prin a darui cadouri unor copii nevoiasi in primii ani, apoi incetul cu incetul s-a transformat intr-o actiune de educatie, prin care mii de copii au invatat sa primeasca, sa dea mai departe si mai ales sa faca ceva pentru comunitatea si locul in care traiesc prin proiecte gandite de ei. Asa a luat nastere “Ziua buna! - Ziua voluntarilor mici” care este asteptata cu acelasi entuziasm de catre ei, ca si Camionul de Craciun.

Anul acesta, Camioanele vor merge in zilele de 28 si 29 decembrie in 5 judete, unde pe langa voluntarii Tasuleasa Social, numerosi educatori, invatatori, profesori, jandarmi, pompieri si politisti vor fi voluntari ai Camionului de Craciun intr-un excelent model de colaborare. Unul din camioane va merge in ianuarie in Republica Moldova la Glodeni, raion infratit cu judetul Bistrita-Nasaud.

O lista cu localitatile unde vom merge in acest an, aveti aici https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1dHnm2wPjkBK2yNptmxaGvlSgMp2bad...

Asociatia Tasuleasa Social

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5