Deputatul Bogdan Ivan: La Ilva Mică, avem una dintre cele mai frumoase și trainice echipe administrative din județ - primarul Aurel Horel și viceprimarul Ilie Mușină!

La Ilva Mică, avem una dintre cele mai frumoase și trainice echipe administrative din județ: primarul Aurel Horel și viceprimarul Ilie Mușină! Doi tineri, care după ce au luat în mână destinele comunității, i-au schimbat fața și au modernizat-o cum nimeni nu a reușit în toată istoria comunei, susţine deputatul Bogdan Ivan.
"Datorită Consiliului Județean și președintelui Radu Moldovan, Ilva Mică este ”legată” de Josenii Bârgăului și de Lunca Ilvei printr-un drum ca în Elveția.
Și modernizarea comunei continuă prin noul proiect de modernizare al străzilor din comună, care reprezintă principala noastră prioritate pentru perioada următoare! Am avut bucuria să mă revăd cu colegii din PSD Ilva Mică, împreună cu colegii mei din conducerea organizației județene.
Am avut și alegeri la Organizația locală PSD, motiv pentru care vreau să îl felicit pe primarul Horea Aurel care și-a păstrat fucția de președinte al organizației locale!
Îi felicit și pe Dorel Nicoară (Secretar), pe vicepreședinții organizației: Musina Ilie, Buhai Marinel și Marcu Simion și pe membrii în Biroul Politic Local: Nechiti Grigore, Martița Mihai, Deac Alexandru, Bruma Ilie și Martița Vasile;
Au o muncă importantă în perioada următoare, președinții organziațiilor locale TSD (Nechiti Simion), OFSD (Ana Vesa) și OPSD (Marcu Iacob).
Felicitări dragi colegi! Împreună vom continua dezvoltarea comunei Ilva Mică și a județului Bistrița-Năsăud", a transmis deputatul Bogdan Ivan, în urma conferinţei de alegeri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5