Deputatul Bogdan Ivan: O nouă victorie pentru comunitățile locale! Legea școlilor în paragină intră în vigoare de astăzi

O nouă victorie pentru comunitățile locale! Legea școlilor în paragină intră în vigoare de astăzi, anunţă deputatul Bogdan Ivan.
Pottrivit acestuia, primăriile vor avea dreptul să modernizeze cele peste 30 de școli închise din Bistrița-Năsăud, fără avizul Ministerului Educației (după care se aștepta până acum 3-4 ani).
"Primarul și Consiliul Local vor putea decide direct ce vor face în aceste clădiri: Cabinete medicale, centre sociale, culturale sau orice alt obiectiv de interes public! Totul, prin decizie locală, necondiționată de cineva din București!
Este o lege a cărui inițiator sunt alături de Președintele Comisiei de Învățământ, Dna Deputat Natalia Intotero, căreia îi mulțumesc pentru foarte buna colaborare! O lege susținută și asumată de #PSD.
Problema școlilor în paragină mi-a fost spusă de primarii Paul Știr (Căianu Mic), Romeo Florian (Lechința) și Ioan Bob (Șintereag). De azi, problema spusă de primarii județului Bistrița-Năsăud s-a rezolvat prin #lege! ", precizează deputatul Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5