Deputatul Cristina Iurişniţi, alături de colegii din USR, în stradă, pentru a strânge semnături pentru candidatura lui Dan Barna

Începând cu această săptămână voi fi în stradă alături de colegii mei din Alianța USR PLUS Bistrița-Năsăud, la cortul din bulevardul Decebal, pentru a strânge semnăturile necesare susținerii candidaturii lui Dan Barna. În următoarea lună ne propunem să strângem minim 300.000 semnături pentru a înscrie candidatura lui Dan Barna în cursa pentru Președinția României. 
 
 Alianța USR PLUS alături de oamenii competenți și onești are și puterea și energia de a construi România din care tinerii nu mai vor să plece.
 
Semnezi ca să ai cu cine să votezi! Vă așteptăm la cortul "Dan Barna președinte" , vis-vis de Hala Decebal, Bistrița. 
 
#Semnezicontezi!

Deputat

prof. Cristina Iurisniti

Comentarii

21/08/19 10:51
cititor

Domnule Barna, NU VA MAI CHINUITZI degeaba , ca aceste semnaturi NU AU ABSOLUT NICI O VALOARE ! La alegerile libere oamenii vor vota dupa cum le este constiintza fiecaruia si dupa cum vor vedea ei ce varianta de guvernare ne dati, in raport cu ceea ce a fost si care exista astazi.
Oricum, stati linistiti ca veti iesi Dvs invingator, ptr ca toti cei din " Ciuma rosie " ... vor vota IMPOTRIVA LUI IOHANNIS ... si va urma o perioada in care ne vom dumiri in ce fel de " ciuma " va incadrati si Dvs... nu de alta, dar noi toata " po.pu.li.me " din Romania ne-am cam saturat de toate guvernarile care l-au succedat pe " mitraliatul Ceausescu " ... !

13/03/20 08:30
BULIȘOR

USR este pe urmele PNȚCD-ului.,,SUCCESURI ''MULTE PE PANTA ABRUPTĂ!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5