Deputatul Cristina Iurişniţi prezintă o listă cu necesităţile de la spitalul din Năsăud!

Nu este momentul de răfuieli politice, a trecut vremea populismului și a demagogiei, este timpul mobilizării și acțiunii concrete!
Știm că domnul Romocea și-a făcut planul cincinal dar ne-am săturat cu toții de liste lungi de realizări când practica ne demonstrează altceva. Subvenția de la bugetul local al Orașului Năsăud pentru spital, în anul 2019, a fost de doar 150 mii RON !!!
Fac publică mai jos lista necesarului pentru Spitalul Orășenesc din Năsăud pentru ca toată lumea să judece situația reală. Care sunt lipsurile și care sunt stocurile în acest moment pentru funcționarea în condiții normale. De observat mențiunea de la final – “Necesar este efectuat estimativ in functie de situatia actuala in conditiile in care nu avem pacienti COVID 19.”
S-a anunțat cu mare tam-tam înainte de alegerile locale din 2016 crearea unei Asociații de susținere a spitalului, din păcate acțiunile concrete au lăsat de dorit. Domnul Romocea știe foarte bine si că acel tomograf primit de la Vatican zace nefolosit la fel de bine cum știe și celalte probleme ale spitalului. Oricine se poate convinge singur la o simplă vizită în spital.
Să lăsăm cu toții acțiunile politicianiste și să ne punem în slujba comunității care ne-a ales. Haideți să ajutăm spitalul să-și completeze aceste lipsuri, este posibil ca sănătatea comunităților de pe Valea Someșului și Sălăuței să depindă de el în perioada următoare.

Deputat USR de Bistrița-Năsăud
Cristina Iurișniți
Membru în Comisia de învățământ
Președinta Comisiei pentru egalitate de șanse

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5