Preşedintele Radu Moldovan, după dotările de la Spitalul Raional Glodeni: Legătura cu frații noștri de peste Prut trebuie întreținută prin fapte concrete!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, prefectul Ovidiu Frenţ, dar şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, ec. Gabriel Lazany, au vizitat Spitalul Raional Glodeni, pentru a vedea la faţa locului dotările care au fost făcute la cabinetul de kinetoterapie cu fonduri de la bugetul judeţean.

 „Noi, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, după investiția într-o filială a Bibliotecii “George Coșbuc” în Glodeni și donarea unui autoturism nou Dacia Duster pentru Direcția Generală de Asistență Socială am ajuns la încheierea unei noi investiții concrete: dotarea cu aparatură medicală a cabinetului de kinetoterapie a Spitalului Raional Glodeni. Este o investiție de care Raionul Glodeni avea mare nevoie și mă bucur că noi, oamenii din județul Bistrița-Năsăud, am putut rezolva această problemă. Sintagma “Prutul devine din ce în ce mai mic” devine prin astfel de lucruri concrete, o realitate! Bunul Dumnezeu să binecuvinteze România și românii, oriunde s-ar afla ei!, transmite preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

         În mesajul său, prefectul Ovidiu Frenţ a menţionat că prin astfel de fapte nu sunt uitate legăturile istorice dintre România şi Basarabia.

         „Suntem prieteni și frați buni cu cei din Republica Moldova și acest lucru produce și rezultate. Dacă Guvernul României a ajutat prin investiții infrastructura socială, respectiv prin donarea de microbuze școlare, mașini către Poliția din Republica Moldova, proiecte energetice, grădinițe reparate, iată că și la nivel local, în Raionul Glodeni, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în cadrul oficial al colaborării și cooperării, precum și cele 19 primării înfrățite cu acest raion, ajută comunele din Glodeni, făcând fapte bune! Astfel, doresc să felicit Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, respectiv pe președintele Emil Radu Moldovan, pentru gestul util realizat pentru oamenii de acolo, și anume dotarea cabinetului de kinetoterapie din Spitalul Glodeni.
Prin astfel de fapte, nu ne uităm legăturile istorice, legăturile de sânge! Subliniez relația foarte bună cu Președintele Raionului Glodeni, Ion Leuca, care ne face să avem încredere că planurile și investițiile devin fapte, care ne face să venim cu bucurie, speranță și cu cât mai multe proiecte de viitor care să dezvolte relațiile dintre județul nostru și Raionul Glodeni. Felicitări tuturor celor ce au făcut dotarea cabinetului de kinetoterapie din Spitalul Glodeni posibilă și spor în continuare la fapte bune! Sunt convins să această colaborare și susținere va merge mai departe!
”, a transmis prefectul Ovidiu Victor Frenț.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5