Preşedintele Radu Moldovan, Cetăţean de Onoare al Raionului Glodeni. Recunoştinţă de peste Prut pentru Consiliului Judeţean şi toţi locuitorii judeţului!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a primit titlul de Cetăţean de onoare al Raionului Glodeni din Republica Moldova. Distincţia i-a fost conferită în cadru festiv, la inaugurarea stadionului din oraşul Glodeni, care a fost reparat cu sprijinul financiar al administraţiei judeţene din Bistriţa-Năsăud.

Am fost onorat să anunț acordarea Titlului de Cetățean de Onoare al Raionului Glodeni președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. Distincția supremă a raionului i-a fost oferită prin decizia Consiliului Raional Glodeni în semn de recunoștință pentru contribuția semnificativă adusă la consolidarea relațiilor economice, socio-culturale, interumane dintre raionul Glodeni și județul Bistrița-,Năsăud; efortul considerabil depus în interesul cetățenilor raionului Glodeni, inclusiv pe plan internațional; promovarea valorilor comune în conformitate cu principiile demnității, respectului reciproc și al fraternității”, scrie deputatul Ion Leucă, pe pagina de facebook.

De altfel, preşedintele Emil Radu Moldovan a fost însoţit de echipa de fotbal FC Unu Gloria Bistriţa, care a învins echipa locală -  FC Grănicerul Glodeni (Liga 2, Republica Moldova) – scor 1-4, golurile noastre fiind marcate de Ovidiu Stoianof și Mihai Cazan (câte două goluri).

În ceea ce priveşte colaborarea dintre cei doi parteneri, din momentul semnării Acordului de Parteneriat și Fraternitate la 25 noiembrie 2017, au fost realizate mai multe proiecte de investiţii.

„În calitate de deputat al Parlamentului Republicii Moldova, în calitate de fost președinte al raionului Glodeni, în numele concetățenilor mei, al meu personal reiterez recunoștința față de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pentru deciziile de susținere a raionului Glodeni, dar și față de toți cetățenii județului Bistrița-Năsăud pentru ajutorul frățesc pe care ni-l acordă! Împreună suntem valoare!”, a transmis deputatul Ion Leucă.

 

Comentarii

14/08/19 12:02
Vizitator

De fapt, Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, si-a cumparat pe bani publici titlul de "Cetăţean de onoare" al Raionului Glodeni din Republica Moldova. Aceasta, avand in vedere ca titlul de "Cetăţean de onoare" i-a fost conferit în cadru festiv, la inaugurarea stadionului din oraşul Glodeni, care a fost reparat cu sprijinul financiar al administraţiei judeţene din Bistriţa-Năsăud. Dupa unele surse, suma de 280.000 de euro necesară acestor lucrări a fost asigurată integral din bugetul județului Bistrița-Năsăud în două tranșe: 171.000 de euro aferenți bugetului pentru 2018, iar diferența de 109.000 euro, din bugetul anului 2019. Si asta in vreme ce stadionul Jean Pădureanu, din Bistrita a ajuns în ultimul stadiu de degradare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]