Deputatul Cristina Iurişniţi (USR BN): Începe școala... cu grupurile sanitare în curte!

Începe școala... cu grupurile sanitare în curte!

Politicienii nu ar trebui să-și etaleze discursul politic la deschiderea școlilor câtă vreme acestea sunt într-o stare dezastruoasă, fără avize ISU și cu grupurile sanitare în curte, ca pe vremea bunicilor! 
În drum spre Școala din Slătinița, cartier al Bistriței europene, șoseaua o ia la vale, iar utilitățile pe care le au la dispoziție copiii și cadrele didactice de aici te întorc cu mult în timp. În lipsa alternativelor de încălzire specifice secolului al XXI -lea lemnele sunt pregătite pentru iarnă, iar grupurile sanitare, dacă le putem numi așa, sunt în în fundul curții! 
Domnule primar Ovidiu Crețu, avem nevoie de drumuri reabilitate și școli modernizate pentru copiii noștri.
Acestea sunt prioritățile în Bistrița europeană!  

Deputat,
prof. Cristina Iurișniți

Comentarii

12/09/18 11:58
Nasaudean

Si daca erati la guvernare (cei de la PNL, USR si PMP...) unde le aveau . pe drum ... sau pe la " vecini " ... ? Nu mai tot bate campii doamna draga ca numai aiurea te afli in treaba . Asta este societatea in care traim si asta-i nivelul la care am ajuns de la Revolutie incoace, unde si Dvs ati lins destul " osul " ( ca sa nu va zic altceva... )ca toti v-ati perindat unul dupa altul la guvernare si ne-am saturat de voi toti si de stanga si de dreapta ... ca de dr.acu !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5