USR şi- a deschis birou parlamentar şi sediu la Miceştii de Câmpie

Azi, 8 septembrie, la Miceștii de Câmpie, una din comunele cele mai sărace din județul Bistrița-Năsăud! Aici o fostă moară dezafectată s-a transformat în locul de întâlnire al oamenilor harnici care vor să își ia destinul în mâini! 
USR a dus mai departe mesajul de speranță pentru românii mințiți, furați și ignorați de primari, consilieri aleși pentru a se ocupa de problemele oamenilor! 


Am deschis primul birou parlamentar și sediu în același timp al filialei USR in mediul rural defavorizat! 


Deputatul PSD Daniel Suciu, cu bunici in comună nu are niciun interes să vină aproape de oameni, pentru că de aici, evident, nu ies voturi destule...zona e subpopulata și rămasă în subdezvoltare cronică! Nu sunt drumuri refăcute, nu este iluminat public stradal, nu este canalizare! 


Școala evident are grupurile sanitare in curte...ca pe vremea bunicilor! 
Am transmis mesajul nostru, al Uniunii Salvați România, de solidaritate și de indemn la implicare pentru schimbarea pe care oamenii și-o doresc! România trebuie să fie țara oamenilor care nu stau deoparte!  

 

Deputat USR de Bistrița-Năsăud

prof. Cristina Iurișniți

Comentarii

10/09/18 10:56
Nasaudean

Cum doamna a. Iurisnitzchi face " plangere penala " la toata lumea... poate ca acolo este un loc bine ales, in care sa se trezeasca intr-o zi cum cineva-i toarna un sac de farina de cucuruzi in cap... !

10/09/18 18:13
THEO

ZĂPĂCITA DE LA CIRC.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5