Primarul Ioan Becan: Deputatul Cristina Iurişniţi spune doar neadevăruri. Să vină la Primărie, să îi arătăm investiţiile din Miceştii de Câmpie!

Primarul comunei Miceştii de Câmpie, Ioan Becan, reacţionează la declaraţiile făcute de deputatul USR BN, Cristina Iurişniţi, cu prilejul deschiderii unui birou parlamentar şi a sediului de partid din localitate. Edilul localităţii susţine că parlamentarul bistriţean ar fi trebuit să se întâlnească şi cu autorităţile locale pentru a avea informaţii corecte şi pentru a putea vedea la faţa locului toate proiectele aflate în derulare sau care au fost deja recepţionate.

         „Doamna deputat, dacă dorea să vadă toate proiectele noastre, ar fi trebuit să ne invite şi pe noi, că o duceam de mână. A spus doar neadevăruri. Susţine că a dus mai departe mesajul pentru românii minţiţi şi furaţi de primari şi consilieri aleşi. Dacă are o dovadă că am furat la Miceştii de Câmpie, să facă o plângere, dar să nu dezinformeze lumea. Au şi un consilier local, pe Zaharia Pop, de la care aşteptăm să vină măcar cu o propunere. Îl aşteptăm cu un proiect pentru comuna lui şi pentru cei care l-au votat”, ne-a declarat primarul Becan.

         Acesta a demontat fiecare dintre acuzaţiile aduse de deputatul Iurişniţi, şi anume că nu ar fi drumuri refăcute, că nu este iluminat public stradal, nu este canalizare şi şcoala ar avea grupuri sanitare în curte, "ca pe vremea bunicilor".

         „Doamna deputat a venit ziua, probabil de aceea nu a văzut că am finalizat lucrările de modernizare a iluminatului public. Am avut un proiect pe PNDL, în valoare de 200 mii lei, şi pe toate drumurile principale au fost înlocuite corpurile de iluminat vechi cu cele de tip LED. Proiectul a fost recepţionat în urmă cu o lună şi mă miră că nu a ştiut acest lucru.

         În ceea ce priveşte canalizarea, pentru ştiinţa domniei sale, o anunţăm că avem un proiect aprobat, cu finanţare asigurată, care este în faza de licitaţii. Valoarea acestui proiect este de 19 milioane lei şi este cel mai mare proiect ca valoare din Bistriţa-Năsăud, finanţat prin PNDL.

         Ce să mai vorbim de şcoală! Şcoala din Miceştii de Câmpie a fost reabilitată prin fonduri europene. Grupurile sanitare nu sunt în curte, avem apă şi canalizare. Şcoala are autorizaţie sanitară de la DSP, iar acum suntem în lucru pentru autorizaţia ISU.    

         Avem proiect şi pentru asfaltarea de străzi, aprobat cu finanţare, şi în curând va veni şi execuţia. În implementare sunt investiţii şi la Visuia, atât la căminul cultural, cât şi la şcoală. Nu depinde de noi cât de repede intră în execuţie unele lucrări, pentru că ne confruntăm cu această birocraţie, cu achiziţiile publice etc., lucruri care nu ţin de noi, de primari. Oricum, sunt doar neadevăruri cele spuse de doamna deputat”, ne-a declarat primarul Ioan Becan.

 

 

 

Comentarii

10/09/18 18:15
THEO

Domnule Primar, numai acum ați observat că această țață de la circarii României spune neadevăruri în fiecare zi.Indiferența este cea mai bună armă pentru kristina de la Circul Mare !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5