Deputatul Daniel Suciu: Datoria politicienilor este să se ridice deasupra orgoliilor și să ajute românii!

O fi politica cea mai urâtă meserie din lume, dar ea se face mereu pentru oameni. În situații limită, cum trăim acum, datoria politicienilor este să se ridice deasupra orgoliilor și să ajute românii loviți de cea mai dureroasă criză de după al doilea război mondial.

În esență, azi în Parlament am propus și votat, printre altele: 

Suspendarea plății ratelor bancare pentru persoane fizice și firme, fără dobândă la dobândă!

 Amânarea plății, de către firmele afectate, a plății CAS și a contribuției asiguratorii pentru muncă. Fără penalități, fără dobânzi!
 Amânarea plății facturilor de utilități. Fără penalități, fără dobânzi!
* apă-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice și de internet, cablu TV, cu excepția serviciilor de voce și date mobile.

De ce am făcut asta? Pentru că Guvernul nu vede că 1 milion de români și-au pierdut locurile de muncă sau sunt în șomaj tehnic, și mai urmează! Singurii care s-au opus sunt liberalii, care par a nu înțelege ce li se întâmplă. Nu ne interesează că sunt singuri împotriva tuturor, ne dezamăgește că sunt singurii împotriva celor ce înfruntă aceasta criză! Domnule președinte Iohannis, legile vor ajunge la promulgare și nu merge ca la retragerea ordinelor. E mai serios de atât!

Deputat Daniel Suciu

Comentarii

12/04/20 09:36
cititor

De ce nu-i lasati ma sa plece inapoi , sa se duca si sa-si duca virusii de unde si i-au luat ... ? Draaaagii , scumpii si preiubitzii diaspo-virusati dupa care liberalii s-au pus in genunchi sa vina indaratulea peste noi , ca lacustele peste culturi... ca sa-i aiba aici... " acasa " ptr. " alegerile anticipate " ( probabil , sperand ca se vor tine totusi ) !
Bine ar fi modificata legea si absolut toti care sunt plecati, la inapoiere sa nu-i lase sa intre in tzara fara o taxa de 5 mii de euro fiecare intrare si va garantez io ca astia nu mai vin si o sa-i gasiti cate unul, rand pe rand " impuscati " trecand ilegal granitza ...
Macar asa tzara asta va avea banii necesari sa-i poata interna si trata de toate bolile si de toti virusii pe care ni-i aduc noua ... " acasa " .
Cica sperau " liberalii " ... ca toti astia vor ramane in tzara ... da de unde... imediat ce se mai domolesc treburile ... tule-o frate... toti diasporetzii... dupa ce si-au facut " treaba de a ne infecta " ... pleaca inapoi ... dupa altzi virusi ... ( ca in bancul cu Itzic si cu Strul... Tine-l Itzic ... ca io ma duc dupa altul... cand fugea dupa el un tigru ... ) .
Sunt tare curios ce ne vor aduce acasa de Craciun ... !
Trebuie... , musai... , este imperios necesar , a se modifica organizarea asta sociala si cumva pusi la obligatiile sociale fata de cei pe care si-i lasa acasa in grija banilor nostri publici ( plozii, batranii, handicapatzii...cei din somaj, concedii medicale... etc. ) la care ei nu contribuie cu absolut NIMIC !
Nu mai trebuie lasati sa plece fara contracte de munca incheiate de statul roman, banii pe care-i castiga sa-i primeasca din tzara si care sa fie impozitati si din care sa li se retina obligatiile de contributii sociale prezentate mai sus . Cine nu accepta aceasta conditie, atunci, la inapoierea in tzara sa fie obligat la o taxa de 5 mii de euro la granitza.
Cine merge in scop de turism, sa faca dovada ca are un " contract de turism "... si la inapoiere sa faca dovada cu acte de cazare pe unde au fost , altfel, sa fie pusi la plata a celor 5 mii de euro de fiecare data cand intra in tzara , ptr ca mint de sting apele toti .
Cred ca cel putin 50% din cei care pleaca se duc la munca la negru, fara sa fie inregistrati nicaieri... si mai si fac tot felul de prostii si potlogarii facandu-ne tzara de tot c*catul pe unde umbla haihui ...
Cand se mai reintorc " acasa " , daca nu aduc dovezi eliberate de la organele medicale de unde vin CA-S VERIFICATI MEDICAL SI SUNT SANATOSI ( CU DATA RECENTA DE MAXIM 2-3 ZILE ) , SA FIE INTORSI INAPOI SI SA NU FIE LASATI SA INTRE IN TZARA !
Politrucilor, faceti ceva ca ramane Romania fara fortza de munca si lasandu-si acasa batranii si plodaraia, ne cheltuim noi banii nostri la care ei nu contribuie cu nimic !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5