Deputatul Suciu: Oamenii sunt trecuți în plan secund, să nu sufere băncile și speculanții!

Deputatul social-democrat Daniel Suciu susţine că actul normativ prin care se amână ratele la bănci nu este unul în favoarea oamenilor, asta pentru că dobânda continuă să se aplice.

"Deci ne-am bucurat degeaba! Guvernul a preluat dar a și modificat propunera noastră cu amânarea ratelor, însă pur și simplu oamenii sunt trecuți în plan secund, să nu sufere băncile și speculanții! E totuși bătaie de joc că Guvernul Orban suspendă ratele la credite, dar dobanda continuă să se aplice...”Dobânda acumulată în perioada de suspendare se va adăuga la principal și va fi plătită în cadrul ratelor de după rescadențare”! Deci dobândă la dobândă!

În plus, deși este mai mult decât evident că au explodat prețurile, același Orban se poartă de parcă nu ar exista această problemă și cataloghează proiectul de plafonare o “năzdrăvănie”!!! Pe ce lume trăiți dragi liberali? Un lucru nu sunteți în stare să-l faceți cap coadă pentru oameni? Bine că nu-s năzdrăvănii afacerile cu firmele din Giurgiu, jocurile voastre politice când oamenii mor și spitalele cedează! Solidaritate cu aceștia ne cereți?", a transmis deputatul Suciu, pe pagina sa de facebook.

Comentarii

27/03/20 17:44
un cetatean

Cand ai luat lectii de economie de la Dragnea, Valcov si Dancila te exprimi asa.
Cand nu cunosti functionarea economiei, este intelept sa taci.
Dar scopul vostru ca partid, in perioada guvernarii catastrofale, a fost sa distrugeti si sa decredibilizati structurile functionale ale economiei tarii, si sa transformati Romania intr-un stat de asistati sociali, slugarnici patidului.
Mai incet cu pianul pe scari………

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5