Deputatul Daniel Suciu: Nu voi accepta fără acordul meu de părinte, scris și asumat, ore de educație sexuală așa cum le gândesc “progresiștii” din USR și mai nou cei din PNL și UDMR

Deputatul social-democrat Daniel Suciu critică, într-o postare pe pagina sa de facebook, retrimiterea la comisia de fond a iniţiativei legislative privind educaţia sexuală în şcoli. Vechea majoritate parlamentară reuşise să introducă în lege prevederi prin care părinţii au un cuvânt de spus în aceast domeniu, însă preşedintele Iohannis a atacat la CCR lege şi, ulterior, a cerut reexaminarea.

"Nu sunt nici retrograd, nici habotnic, nici ultraortodox, nici neomarxist, cred în libertatea de exprimare dar mai ales în responsabilitatea mea de părinte. Nu voi accepta fără acordul meu de părinte, scris și asumat, ore de educație sexuală așa cum le gândesc “progresiștii” din USR și mai nou cei din PNL și UDMR, deși anul trecut aveau altă părere. Iohannis își continuă și el agenda ciudată dar această lege nu va trece niciodată cu votul meu. Abia aștept să vină la Camera Deputaților și să-i văd pe marii moraliști ai neamului, unii chiar din județul nostru!", a transmis deputatul Daniel Suciu.

Comentarii

08/02/21 13:01
Cititor

Bine ma... nu acceptati sa le faca " scoala " educatia sexuala, ptr viatza, sanitara sau cum i-o zice ... ca o sa aiba ei grija proxenetii sa le-o faca in locul vostru ... ! Tineti-i " acasa " cabotini ... si spuneti-le ca pe ei i-au adus " pupaza, cucu si cioara " ... ma !
Maaaa.... suntem in secolul XXI ... ma... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5