Deputatul Daniel Suciu: Știți, dragi sângeorzeni, că finanțarea lucrărilor pentru introducerea rețelei de canalizare pe 38 de străzi și a rețelei de apă pe 19 străzi este obținută de Radu Moldovan în 2017?

Deputatul Daniel Suciu, candidatul Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud, a ţinut să prezinte locuitorilor din Sângeorz Băi cine s-a implicat şi cine este titularul investiţiei în modernizarea reţelei de canalizare şi a celei de apă din oraşul staţiune. Daniel Suciu susţine că a răbufnit după ce au fost lansate acuze că preşedintele Radu Moldovan nu a ajutat cu nimic oraşul Sângeorz Băi, iar fostul ministru le-ar fi pus beţe în roate autorităţiloe.

„Da, unele ziceri chiar se potrivesc. Pe una am reținut-o și chiar o dau mai departe: “când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească”. Am tăcut când cineva își făcea poze cu lucrările de apă și canalizare, mințind că e meritul lui. Zile și luni în șir.

Am tăcut când trăncăneala a ajuns la capitolul “Radu Moldovan nu ne-a ajutat cu nimic și nu avem nevoie de el și Suciu ne-a blocat”. Ei, acum cred că trebuie să vorbesc și eu. Cu documente! Știți dragi sângeorzeni că finanțarea lucrărilor pentru introducerea rețelei de canalizare pe 38 de străzi și introducerea sau modernizarea rețelei de apă pe 19 străzi este obținută de Radu Moldovan în 2017? Știți că licitația și derularea contractului nu are nimic de-a face cu edilul, totul fiind făcut de către Consiliul Județean și Aquabis? Știți că primăria face lucrări doar pe anumite tronsoane neprinse inițial și mai și cere bani pentru asta oamenilor? Mai jos dovezile și voi reveni și cu etapa a doua a investițiilor pentru apă și canalizare, contract semnat tot de Radu Moldovan, în martie anul acesta. Așa cum voi reveni și la asfaltarea DN 17 pe raza orașului. Și la baza sportivă, liceu, școala de la Cormaia sau proiectul de gaz. Minciuna are picioare scurte întotdeauna și adevărul este unul singur!”, transmite Daniel Suciu, ăe pagina sa de facebook.

 

Comentarii

03/08/20 11:30
Vizitator

Motto:

"Că eşti o simplă nulitate,
O secătură, un spanac,
Un nătărău, un terchea-berchea…
De ce s-o spun? Mai bine tac!"
(Alexandru Tiron-Sphinx- Unui om de nimic)

In epigrama de mai sus este vorba despre lingăii din politică intre care se numără si acest Daniel Suciu. Se spune în popor că poți ajunge sus în politică dacă ai o coloană vertebrală flexibila sau nu ai deloc. Acest lingău nu scapă nici o ocazie de a-i aduce elogii lui Radu Moldovan pentru că acesta, in calitate de presedinte al Consiliului Județean s-a achitat de obligatiile de serviciu implicându-se in realizarea unor proiecte pe teritoriul judetului Bistriţa-Năsăud. Sau poate ca dupa mintea acestui trepăduș, un presedinte de CJ este pus acolo si plătit ca să nu facă nimic, iar atunci când face trebuie ridicat in slăvi.
Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk

03/08/20 14:33

Alo tovarășu!
Această licitație este a doua. A mai fost una, trebuie spus și asta, cu care comandantul a dat chics. Deci, lucrarea este la a doua încredințare, căci prima firmă câștigătoare a dat faliment. Așa cum a pățit cu porțiunea de drum de la Ilva Mică la Măgura Ilvei. S-avem pardon!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5