Vicepremierul Daniel Suciu, la Mănăstirea Salva, cu soluţii pentru proiectele de infrastructură!

         Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a ajuns, luni dimineaţă, la Mănăstirea Salva, pentri a-şi onora o promisiune făcută. De altfel, oficialul guvernamental s-a întâlnit, săptămâna trecură, la minister că două dintre măicuţe, în vederea găsirii unor soluţii pentru un proiect de infrastructură.

„Început de săptămână tot cu șantiere, dar altfel. După un șir de întâmplări aparent fără legătură una cu alta, au ajuns săptămâna trecută la minister două măicuțe. Dar cum nu cred că există întâmplări fără voie, azi am întors vizita, dar nu fără soluții la problemele ce păreau acum câteva zile imposibil de rezolvat. Cred și azi că ministerul pe care îl reprezint este în fiecare loc unde se realizează ceva pentru oameni, fie că vorbim de străzi, canalizare sau o mănăstire ce construiește suflete. Așadar, după ce am observat incognito cum se lucrează la o canalizare, am urcat la mănăstire să îmi respect cuvântul dat săptămâna trecută. Pentru că eu așa fac!”, a scris viceprim-ministrul Daniel Suciu.

La Salva, Ministerul Dezvoltării Regionale finanţează, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, un proiect care vizează extinderea reţelei de alimentare cu apă la Mănăstirea „Izvorul Tămăduirii”, realizat într-o pondere de 70%.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5