Vicepremierul Daniel Suciu: Mi-am îndeplinit două promisiuni de onoare pentru Sângeorz Băi , baza sportivă şi modernizarea liceului!

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a fost vineri, la Sângeorz Băi, pentru a aduce două veşti bune pentru comunitatea locală. Este vorba despre două proiecte de investiţii care vor fi finanţate de către Guvernul României, şi anume modernizarea bazei sportive, care va purta numele marelui fotbalist Gabi Balint, şi extinderea şi modernizarea Liceului Teoretic „Solomon Haliţă”.

„Azi mi-am îndeplinit două promisiuni de onoare pentru Sângeorz-Băi, pentru tinerii din acest oraș special! Am semnat ordinul cu indicatorii pentru baza sportivă, aproape 2,2 milioane de euro și într-o săptămână va fi scoasă la licitație. Și știu că sunt în asentimentul tuturor când spun că exista un singur nume potrivit pentru această bijuterie: Gabi Balint! Pentru tot ceea ce a făcut pentru noi și orașul nostru, merită din plin. I-am spus acest lucru și l-am invitat la începerea lucrărilor și mă bucur că a acceptat.

Tot astăzi, alături de doamna director Varvara Mititean și Pop Corina am atribuit contractul pentru documentația de extindere, modernizare și dotare a Liceului Teoretic “Solomon Haliță”, pentru că memoria intelectualilor de marcă de odinioară merită un prezent și un viitor pe măsură. Nu există mulțumire sufletească mai mare pentru mine decât să fiu de ajutor acestei comunități minunate!”, a transmis vicepremierul Daniel Suciu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5