Vicepremierul Daniel Suciu: Liceul Teoretic Solomon Haliţă va fi reabilitat de CNI! Veşti bune şi pentru Complexul Sportiv din Sângeorz Băi!

Vicepremierul  Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a anunţat că Liceul Teoretic Solomon Haliţă va fi reabilitat de Compania Naţională de Investiţii, urmând să fie desemnată firma care va elabora documentaţia tehnică şi studiul de fezabilitate.

„Puțin despre Sângeorz-Băi, cu date. Liceul Teoretic “Solomon Haliță” avea și are nevoie de reabilitare și am promis că voi găsi o soluție. Și am făcut-o! Întrucât nu exista nicio documentație, am preluat la minister prin CNI, cap coadă, acest obiectiv și astăzi va fi desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea tuturor studiilor, expertizelor și SF. Dacă existau, era mult mai bine, dar nu mai contează. Ne apucăm de lucru”, a anunţat viceprim-ministrul Daniel Suciu.

Potrivit ministrului Dezvoltării, proiectul prevede modernizarea a două corpuri. „În primul corp se vor amenaja 11 săli de clasă şi 6 laboratoare dotate complet. În al doilea, vor fi 9 săli de clasă și un laborator de informatică. Totodată, acesta va fi anvelopat și extins prin mansardare, vor fi reabilitate instalațiile electrice, termice și sanitare”, a precizat Daniel Suciu.

În mesajul său, acesta s-a referit la o altă promisiune făcută sângeorzenilor, şi anume Complexul Sportiv. „Am mai făcut o promisiune tot pentru tinerii din oraș. Că vor avea o bază sportivă așa cum merită. Am solicitat și primit de la primărie documentația tehnică, iar miercurea viitoare voi aproba indicatorii investiției și voi emite ordinul pentru organizarea licitației. Peste 10 milioane de lei (2,2 milioane euro) pentru 516 locuri în tribune, vestiare și clădire administrativă. În rest, să auzim numai de bine!”, a explicat vicepremierul Suciu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5