Deputatul Daniel Suciu: Închei cel mai intens an din cariera mea. Sunt împăcat cu ce am reuşit să fac

            Deputatul Daniel Suciu, fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării, a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că încheie cel mai intens an din activitatea sa profesională, în care a reuşit să promoveze o serie de investiţii foarte importante pentru judeţul nostru.

          „Închei un an 2019 care pot să spun că a fost cel mai intens din toată cariera mea profesională. Am avut un an plin de provocări, un an în care cred că am mers, am citit, am studiat, am văzut mai multe lucruri decât în toată cariera mea de până acum şi nu pot decât să fiu şi bucuros şi împăcat cu tot ceea ce am reuşit să fac în 2019”, a spus deputatul Suciu.

          Parlamentarul PSD a punctat câteva dintre obiectivele de investiţii de impact pentru judeţul nostru şi Sângeorz Băi. Potrivit acestuia, contractul pentru baza sportivă din Sângeorz Băi – care ar urma să poarte numele lui Gabi Balint – a fost pregătit pentru a fi semnat. „CNI a terminat această operaţiune şi a transmis contractul astfel încât să se demareze lucrarea. Ştiţi că m-am zbătut ca Liceul Teoretic „Solomon Haliţă” să aibă aceeaşi soartă bună ca şi CN „Liviu Rebreanu” şi vă pot anunţa că studiul de fezabilitate pentru care am organizat licitaţia când am fost ministru a fost finalizat, a fost depus la CNI, pentru ca în luna ianuarie să poată fi aprobaţi indicatorii şi scoasă la licitaţie investiţia de modernizare şi reabilitare a liceului”, a declarat deputatul Daniel Suciu.

          Social-democratul a menţionat că la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” există un potenţial câştigător, firma având obligaţia de a depune ultimele documente până în 8 ianuarie pentru a semna contractul.

          „Nu pot să nu am şi veşti proaste, din păcate, ceea ce ne-am dorit şi alţi politicieni din Bistriţa-Năsăud au anunţat şi au demarat o serie de acţiuni de imagine cu Autostrada Nordului, în bugetul pe anul 2020 nu au fost prinşi bani pentru studiul de fezabilitate. Nu întâmplător, le solicităm colegilor de la putere din judeţul Bistriţa-Năsăud să le spună tuturor celor din judeţ care sunt obiectivele punctuale pentru care ei, partidul lor, se vor zbate, astfel încât să fie prinse la finanţare. Primul test l-au căzut”, a explicat Daniel Suciu.

          Nu în ultimul rând, acesta a transmis tuturor bistriţenilor un an 2020 plin de împliniri, menţionând că electoratul este cel care îi va judeca pe politicieni la alegerile locale şi parlamentare, guvernarea PSD însemnând foarte multe lucruri bune, dar şi greşeli pe care social-democraţii şi le asumă.

Comentarii

30/12/19 22:40
Vizitator

Pe vremea guvernului Boc, atunci când Ministerul Dezvoltării era condus de Elena Udrea, PSD-istii criticau vehement că se fac săli de sport fără rost si stadioane in pantă, in timp ce problemele cu care se confruntă comunitătile rămân nerezolvate. De data asta, Daniel Suciu- fost ministru al dezvoltării pe care nu-l duce capul la mai mult, se laudă cu acelasi tip de proiecte de baze sportive pe care altădată PSD-istii le criticau pe bună dreptate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5