Deputatul Daniel Suciu, despre investiţiile de la Liviu Rebreanu şi sala polivalentă: Voi fi împăcat că mi-am făcut datoria față de conjudețenii mei!

Deputatul Daniel Suciu a participat, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, la vizita pe care ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, şi directorul general al CNI - Manuela Pătrăşcoiu - au făcut-o la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu şi la Sala Polivalentă de la Unirea. Sunt două obiective majore, care au fost demarate în vremea când Daniel Suciu era vicepremier şi ministru al Dezvoltării.

"O dată poate în viață ai ocazia să întorci celor de acasă tot ce ai primit. Tot poate o dată în viața poți să spui “așa trebuie să se întâmple” când mulți alții au eșuat sau nu au crezut. Eu și Radu Moldovan am crezut că “Liviu Rebreanu” poate fi reabilitat, eu și Radu Moldovan am crezut că Bistrița merită o sală polivalentă unică în țară. Și azi chiar m-am bucurat că ministrul Cseke Attila a venit să le viziteze și să asigure că finanțarea în continuare a acestor obiective este o realitate. Voi fi împlinit cu adevărat când vor fi finalizate și împăcat că mi-am făcut datoria față de conjudețenii mei!", a transmis deputatul Suciu, pe pagina sa de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5