Vicepremierul Daniel Suciu: În cele opt luni de mandat, mi-am făcut datoria faţă de locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că toate obiectivele majore pe care şi le-a propus pentru judeţul Bistriţa-Năsăud au fost atinse.

          „Săptămâna viitoare cred că voi avea opt luni fix de mandat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi pentru judeţul meu, judeţul din care provin, mi-am propus nişte lucruri foarte importante. Mi-am dorit, împreună cu colegii mei de la Consiliul Judeţean şi de la PSD să ajungem această zi în care vom semna contractul pentru Complexul Sportiv din Unirea şi mă bucur că se întâmplă acest lucru. Discutăm de una dintre cele mai frumoase săli polivalente din România, cu o valoare de 84 milioane lei. După foarte mulţi ani, în care alţii doar au vorbit degeaba despre Liviu Rebreanu, vreau să vă anunţ că în data de 16 octombrie s-a închis licitaţie pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea CN „Liviu Rebreanu”. În trei săptămâni vom avea desemnat câştigătorul şi pentru Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, Discutăm despre alte 54 milioane lei”, a spus Daniel Suciu.

          Vicepremierul Suciu a menţionat şi proiectul de la Liceul Teoretic „Solomon Haliţă” din Sângeorz Băi, o unitate simbol a învăţământului din acest judeţ. „Nu am găsit nicio documentaţie, niciun studiu, împreună cu coelgii mei de la CNI am făcut licitaţia pentru toate studiile şi într-o lună şi jumătate câştigătorul este obligat să ne prezinte toate studiile de fezabilitate, prefezabilitate, astfel încât în timp foarte scurt să scoatem la licitaţia şi modernizarea şi reabilitarea liceului din Sângeorz Băi. În plus, până în 4 noiembrie se depun  oferte pentru baza sportivă, tot din oraşul Sângeorz Băi, o investiţie de 2 milioane euro, care mi-aş dori să poarte numele marelui nostru fotbalist Gabi Balint. Am purtat o discuţie cu domnia sa şi această veste l-a găsit bucuros”, a spus ministrul Dezvoltării Regionale.

          Nu în ultimul rând, o veste bună a venit şi pentru Năsăud. În data de 22 octombrie, în Comitetul Tehnico-Economic de la MDRAP vor fi reavizaţi indicatorii tehnico-economici, iar într-o viitoare şedinţă de guvern acest proiect de hotărâre va fi supus adoptării.

          „Pot să spun cu mâna pe inimă că mi-am făcut datoria faţă de locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud. Stau cu capul sus şi pot să privesc pe absolut oricine, pentru că această echipă a livrat rezultate, iar lucruri lăsate în paragină şi obiective de care nimeni nu s-a interesat sunt rezolvate. Voi urmări cu foarte mare atenţie aceste obiective de investiţii, pentru că noi le lăsăm în acest stadiu. Lansez un avertisment public: să nu îndrăznească nimeni să oprească nici măcar una din aceste investiţii. Mă bucur că mi-am făcut datoria faţă de judeţul Bistriţa-Năsăud”, a spus vicepremierul Daniel Suciu.

          În context, preşedintele Consiliului Judeţean s-a arătat mândru de tot ceea ce a reuşit să facă Daniel Suciu ca ministru, în condiţiile în care toate angajamentele luate au fost aduse într-un stadiu foarte avansat.

 

 

 

 

Comentarii

18/10/19 16:50
vizitator

Acum la prăbușirea regimului PSD, mare atentie la cheltuirea banului public! Dupa unele surse, Dragnea a angajat în administrația centrală, inclusiv in ministere peste 3500 de apropiați ai interpușilor și complicilor săi! Ar fi vorba despre rude, amante, prieteni, colegi ai tuturor celor care, în timp, l-au ajutat, într-un fel sau altul, să prospere în afaceri, dar și să scape nevătămătat din cele mai multe dosare în care a fost vizat. De asemenea, spun surse din PSD, ca ar fi vorba si de rude de foști ofițeri de rang înalt din serviciile secrete, de procurori, judecători, miniștri, funcționari de rang înalt. Urmand exemplul liderului suprem, angajarea unor apropiati in functii publice s-a petrecut si la nivel local, conform principiului PSD-ist legat de nepotism: „Pentru că putem”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5