Deputatul Daniel Suciu, un gest de apreciere pentru educatoarele celor mai mici locuitori din Sângeorz Băi

Deputatul Daniel Suciu, liderul de grup din Camera Deputaţilor, a găsit timp pentru a-i vizita pe  preşcolarii din Sângeorz-Băi, cei mai mici locuitori ai oraşului-staţiune. Pentru munca doamnelor educatoare, dăruirea lor, acesta le-a oferit câte un calendar personalizat cu munca lor de peste ani.

Grădinița cu program prelungit și cea cu program normal din Sîngeorz...de câțiva ani sunt remarcate la nivel județean pentru calitatea educatoarelor și a devotamentului pentru copii. Anul trecut acest inimos colectiv a fost premiat la Gala Educației și m-am gândit să le fac o surpriză, în semn de apreciere pentru toată munca lor cu cei mai mici dintre sîngeorzeni. Așadar, în fiecare grupă le-am făcut cadou câte un calendar cu ipostaze din munca lor de peste ani. Vă felicit pentru dragostea și devotamentul vostru dovedite zi de zi, an de an.

Trebuie să ştie oamenii de eforturile voastre... Grapini Ionela, Boșca Violeta, Adina Șpaimoc, Coșbuc Ana, Maria Ureche, Flămând Valentina, Veronica Bădescu, Veronica Andronesi, Ureche Adela, Buia Daniela, Cordoș Daniela, Pop Ioana, Pop Anca, Larionesi Anamaria, Cărbune Cătălina, Mateiu Marcela, Juca Margareta, Candale Varvara, Tocaci Floarea, Doboș Liliana, doamna director Vranău Dana precum și toate doamnele de la bucătărie și îngrijire. Adică toată lumea”, a precizat deputatul Daniel Suciu.

Parlamentarul bistriţean a ţinut să menţioneze că va pregăti un mic gest de apreciere şi pentru cadrele didactice de la Liceul Solomon Haliţă, de asemenea premiat în cadrul Galei Educaţiei.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5