Deputatul Daniel Suciu, din Parlament, în fermă, alături de Bogdan Ivan. Vezi cum s-au descurcat la Friș

sursa facebook

Deputatul Daniel Suciu, alături de preşedintele TSD BN, s-au aflat azi în mijlocul oamenilor din Friş. Aici au participat, efectiv, la o zi din viaţa satului, de la munca pe câmp la muls văcuţele, fiind răsplătiţi şi cu bucate alese. Mare le-a fost mirarea oamenilor să-i vadă pe cei doi domni în ograda lor, însă bucuria le-a fost pe măsură deshizându-şi sufletul şi vorbindu-le despre toate problemele lor.
"La Friș. Sau Frij. Adică în satul Lunca din comuna Șieuț. În culmea dealului, doi harnici împrăștiau gunoiul. S-au mirat de mine și Bogdan, dar am vorbit și de suta de oi, și de tractorul italian, și de subvenții, caș și piețe. Mai departe, la familia Gordon, pita era scoasă din cuptor. Gospodărie mare, muncă la fel. Oi multe, vaci la fel, dar se presupune că noi nu suntem cu astea. Ca să vadă că suntem, am pus amândoi mâna și am muls fiecare câte o văcuță. Le-am spus de solarii, am vorbit de miere, de fiica studentă și de neajunsuri. De prețul laptelui și de nevoia de a-și putea vinde mai simplu produsele. Am gustat pâinea și mierea, care s-a completat de minune cu chifteaua primită la familia Demian. Am nimerit la un sărbătorit, așadar mulți ani peste cei 17 Iacob Demian. Aici cu bunica am vorbit de spondiloză și medicamente. Și ne-am simțit norocoși că avem conjudețeni atât de harnici și primitori. Așadar, nu e nevoie de campanii electorale ca să vorbești cu ei. Cu cei care se trezesc la 5 jumate și trudesc. Vă mulțumim dragii noștri prieteni! Ne vedem săptămâna viitoare" a scris pe facebook deputatul Daniel Suciu!
Nu ne rămâne decât să spunem aşa da !

Comentarii

05/03/17 12:43
dacian

mda...cam aici aduce tara asta psd-ul...inapoi la coada vacii!!iar golanasii din articol ar trebui sa ramana la ferma...n-au nici o treaba cu politica!

05/03/17 14:59
La voi merge și așa?

Uitați-vă la vacile lor. Gândești că-s văcăluite cu balegă. Păi și la vacile TSD trebuie să le rânești în fiecare zi, să le pui așternut nou din paie. Să nu se lege balega de ele. Nu vi vouă rușine, ha?

06/03/17 12:32
veronica osorheian

Stăpânii vacilor ar trebui să decadă din drepturi.

06/03/17 12:44
Vasile

Daca liderii PSD sunt curati si civilizati de ce nu-I invata pe tarani ce inseamna igiena?

06/03/17 13:57
Balan Marius- i...

Cam cacacioasa vaca din poza. Da nu o dat cu copita in SUSTAR ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5