Deputatul Doina Pană, la Şcoala de vară a femeilor social-democrate

Deputatul Adriana Doina Pană, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, a participat, la finele acestei săptămâni, la Şcoala de politică de vară a Organizaţiei de Femei a PSD.

„Organizaţia de Femei a Partidului Social Democrată a început, cu foarte mulți ani în urmă, ca o organizație politică de femei care, pe lângă lupta politică a PSD, a dus și o luptă internă în propriul partid pentru promovarea femeilor într-o lume aproape exclusiv a bărbaților. Cu tenacitate și spirit de echipă, promovând cu pași mici dar fermi femei care au confirmat prin profesionalismul lor, a reușit după 15 ani să obțină 2000 de consilieri județeni și locali, 90 de primari, primarul general al Bucureștiului, 87 de viceprimari, 2 vicepreședinți de Consiliu Judeţean, 50 de parlamentari, foarte mulți miniștri și primul prim-ministru femeie din istoria României. Mă onorează să fiu vicepreședinte al acestei organizații pe care o iubesc, o prețuiesc, care are forța și hotărârea să dea primul președinte femeie din istoria României”, a transmis deputatul Doina Pană.

 ***

Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministrul României, alături de Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor Publice, și Mihai Fifor, secretarul general al PSD, au participat la Școala politică de vară a OFSD.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat că PSD nu va pleca de la guvernare, pentru că nu este "partidul răzgândacilor", ea precizând că nu va răspunde niciodată la un şantaj.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5