Deputatul Doina Pană, alături de premierul Viorica Dăncilă, la depunerea candidaturii pentru Preşedinţia României

Premierul Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie. Alături de aceasta au fost liderul PSD - Mihai Fifor, preşedintele Senatului - Teodor Meleşcanu,  primarul general al capitalei, Gabriela Firea, dar şi deputatul Doina Pană.

"Mulțumesc celor peste 1,400,000 de români care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția României! Mă bucur să am alături atâția oameni, atâția români care cred, ca și mine, ca și noi, cei din PSD, că România merită mai mult de la președintele ei.

Avem acum șansa unui președinte care să lupte pentru români, care să îi asculte și să îi sprijine, care înțelege cât de importante sunt consensul și colaborarea între instituții pentru stabilitatea țării și care știe că prioritare sunt continuarea creșterii pensiilor și salariilor, continuarea măsurilor de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii, pentru antreprenori.

Românii merită și au nevoie de un președinte care pune interesul țării înaintea propriului interes, nu un spectator la Cotroceni, nu un președinte candidat care încalcă legile fundamentale și care nu își înțelege misiunea nici după 5 ani de mandat.

Noi, cei din PSD, am fost întotdeauna aici pentru oameni. Noi nu luptăm împotriva cuiva, ci luptăm pentru fiecare român!", a transmis premierul Viorica Dăncilă.

„Românii merită și au nevoie de un președinte care nu-și denigrează țara ci o apără, care nu-și pune interesul personal înaintea interesului țării sfidând Constituția, care nu luptă împotriva cuiva ci pentru binele țării și a fiecărui român! Un președinte care să aducă pacea, după 15 ani de politici de dezbinare și ură -promovate sistematic de la nivelul președintelui țării!
Viorica Dăncilă va fi acel președinte! Dumnezeu să ne ajute!”
, a transmis deputatul Doina Pană, vicepreşedinte al PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5