Deputatul Doina Pană: Prezidenţialele vor fi o surpriză pentru ceilalţi!

Deputatul Doina Pană nu a mai candidat la o funcţie politică la nivel judeţean, pentru că este vicepreşedinte la la nivel judeţean, menţionând că nu este adepta „cumulului de funcţii”.

„Avem o echipă frumoasă, avem realizări multe, însă e important cum le manageriem şi, din punctul meu de vedere, se pare că nu e important cât de mult faci, ci cât de bine ştii să o spui. E o vorbă din bătrâni la care ar trebui să ne gândim: când faci prea multe, se banalizează. Toate acestea cumulate, plus multe altele pe care o să le  contabilizăm, au făcut să avem acest eşec, haideţi săîi spunem pe cea dreaptă, la alegerile europarlamentare, însă ce nu te omoară te întâreşte şi eu sunt convinsă că PSD o să renască, se va întâmpla şi de această dată şi prezidenţialele vor fi surpriza pentru ceilalţi, doar să turăm motoarele şi să avem o comunicare corectă şi specifică fiecărei zone”,a spus Doina Pană.

Deputatul PSD a asigurat Organizaţia Judeţeană de tot sprijinul său, urându-i succes în viitoarele alegeri.  

Comentarii

20/07/19 09:13
Gavrilă N. Moldovan

Aveți dreptate. Prezidențialele vor fi o surpriză pentru ceilalți, cum spuneți dumneavoastră, Dan Barna, USR-PLUS, președinte.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5