Deputatul Ionuţ Simionca: Autoritățile statului trebuie să acționeze ferm, fără ezitare, pentru limitarea acestei epidemii

Declaraţie politică
În aceste momente dificile legate de creșterea cazurilor de coronavirus în România, îmi exprim toată solidaritatea și compasiunea față de românii aflați în suferință. În același timp, cred că autoritățile statului trebuie să acționeze ferm, fără ezitare, pentru limitarea acestei epidemii.
Luând cunoștință de suspiciunile de infectare cu coronavirus a celor șapte bistrițeni, mi-aș dori ca Primăria să ia măsuri urgente pe raza municipiului și să comunice măsurile adoptate de protejare a populației. Bistrițenii așteaptă, de exemplu, ca administrația locală să dezinfecteze mijloacele de transport, instituțiile publice din subordine, parcurile și locurile de joacă pentru copii, etc. Fiecare zi de întârziere în aplicarea acestor măsuri este o zi în care viața bistrițenilor este în pericol.
Dincolo de ceea ce pot să facă alții pentru voi, vă îndemn să vă comportați responsabil și să faceți tot ce vă stă în putință pentru a nu aduce boala în comunitățile în care trăim și în familiile noastre.

 
 
 
 
 
 

 

Comentarii

13/03/20 09:08
cititor

La noi, la romani, aceasta se poate face EXCLUSIV CU BOTA, CU PARUL SI SCORBACIUL CU BUBE !

14/03/20 10:20
cititor

Domnul Basescu este cel mai potrivit sa faca acest lucru ! Alegeti-l de prim-ministru pe domnia sa ca rezolva problema ! Lamuriti-va si gasca de PNL-isti ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5