Deputatul Ionuţ Simionca: Credeţi că ţara poate fi condusă de un Guvern autoizolat?

Am venit în Parlament pentru a participa la audierea miniștrilor PNL și pentru a vota învestirea guvernului PNL, în contextul crizei legată de coronavirus. Constat însă că miniștrii liberali sunt audiați la telefon și că parlamentarii liberali, cu excepția unui deputat PNL, lipsesc cu desăvârșire de la aceste audieri, transmite deputatul PMP BN, Ionuţ Simionca. 

Parlamentarul bistriţean remarcă faptul că ţara nu poate fi condusă de un executiv care nu participă la cele mai importante momente politice.

"Credeți că țara poate fi condusă, în vremuri de răscruce, de un guvern autoizolat și de un partid de guvernare care nu participă la luarea celor mai importante decizii politice?
Sper că vor veni măcar la votul final!", informează deputatul Simionca.

*** 

De altfel, acesta a făcut un apel la colegii parlamentari de a veni la şedinţa de plen. "Stimați colegi, fac un apel la responsabilitate și vă rog sa veniți astăzi la munca să votați investirea guvernului!

Noi trebuie trebuie să ne protejăm pentru a-i putea proteja pe cei dragi, în acest moment este o datorie de stat să dăm României un guvern.


A fi ales este o mare responsabilitate și acum suntem în clipa în care trebuie să punem interesul tuturor cetățenilor în fața propriei frici", a transmis acesta, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Comentarii

14/03/20 10:14
cititor

Ma da... acuma o dati la intors ? Toti ati votat cu ei si sustineti ca si pe viitor tot asa o sa faceti ... Acuma ... cum e de fapt ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5