Deputatul Ionuţ Simionca: PSD, incapabil să guverneze. Să-şi dea demisia cu toţii!

Deputatul PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, susţine că PSD este incapabil să guverneze România, fiind un partid mare dar „cu oameni iresponsabili”, în aceste condiţii fiind de preferat „să demisioneze cu toţii”.

         „PSD începe anul cu stângul, pentru că sunt de stânga. PSD se arată acum un partid mare, cu oameni iresponsabili, care susţin orbeşte un lider cu apucături comuniste. PSD se vede incapabil de a conduce România şi dovedeşte asta pentru a doua oară. Dacă vă amintiţi episodul Grindeanu, când a trebuit să-şi remanieze propriul Guvern. (...) Astăzi sunt la cuţite. Eu cred că aceşti oameni iresponsabili ar trebui să se trezească la realitate şi să demisioneze cu toţii. Ne-au demonstrat de două ori că nu pot să conducă”, a spus deputatul Simionca, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Potrivit acestuia, „beţia de putere a preşedintelui Dragnea” are rolul doar de a divide acest partid, însă românii nu sunt interesaţi de taberele din PSD, ci de cum îşi duc traiul. „Românii o duc greu. PSD trebuie să fie responsabil şi să-şi asume deciziile, nu să vină cu scuze că Grindeanu nu a fost bun, acum Tudose nu-i bun. Niciunul nu sunteţi buni, plecaţi cu toţii acasă. Dacă eraţi buni, făceaţi treabă. De un an de zile sunt la guvernare şi singurul lucru pe care au reuşit să-l facă este să-şi schimbe propriul guvern. Politicile socialiste ale lor nu fac decât să arunce România într-o criză. Pe noi ca români şi bistriţeni ne interesează să scadă preţurile la combustibil, să rezolvăm criza lemnului de foc, să avem o strategie naţională de implementare a reţelelor de gaze naturale. (...) Ce se întâmplă acum nu e normal şi e iresponsabil din partea PSD. Ar trebui să-şi dea cu toţii demisia. Ei doar îşi împart nişte funcţii”, a adăugat parlamentarul bistriţean.

 

 

 

 

 

Comentarii

16/01/18 15:10
Ideie ...

Domnule draga, nici daca vine din nou PNL-ul la butoane nu se va realiza ceva in mod deosebit, asa ca stati cuminti si vedeti-va de treaba, ca astazi avem o opozitie foarte slaba sau mai bine zis, inexistenta . Lasati-i sa isi duca pana la capat mandatul si nu mai tot cereti cate o alegere anticipata in fiecare an, ca nu avem bani de azvarlit pe garduri, numai asa, ca vor niste partide, ca nu le-a cnvenit lor la alegeri, cine a iesit la "butoane " in mod democratic...
Comportati-va si faceti proiecte si programe de viitor pentru o altfel de guvernare incat la urmatoarele alegeri, sa va aleaga oamenii pe Dvs... ca nu se supara nimeni... dar pricepeti, chiar daca "ie multi " ... ca nu se pot face anual ( sau din doi in doi ) ... cate o alegere anticipata .

16/01/18 23:19
THEO

PMP-UL NU ȘTIE NUMAI SĂ BAGE VINĂ, SĂ CEARĂ ALEGERI ANTICIPATE.VENIȚI CU CEVA CONSTRUCTIV!SUNTEȚI ÎN DERIVĂ!!!!!!!!!!!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]