Deputatul Ionuţ Simionca: Dacă tot schimbăm guvernele, nimic nu are continuitate. Președintele PSD îl mazileşte pe prim-ministru

Sunt susținător al bunăstării. Dacă tot schimbăm guvernele, nimic nu are continuitate. Vedem cum președintele PSD îl mazileşte pe prim-ministru, deoarece este invidios pe relația pe care o are cu Klaus Iohannis, iar în ritmul acesta îsi înlătură un eventual contracandidat din PSD. Acest scandal i se potrivește mănuşă lui Liviu Dragnea, care nu poate să fie premier, dar în acelasi timp, poate să dea vina pe prim-ministru, spunând că nu îsi face treaba. Acum câteva zile, doamna ministru Olguța Vasilescu spunea că cei din PSD au demisia în alb la partid. Se pare că, premierul Sorin Grindeanu nu o are depusă în alb şi nici nu intenționează să demisioneze.
Deputat Ionuţ Simionca

Comentarii

16/06/17 10:00
Cititor

D-apo, nu stiu ce se tot invarte acest PSD, in jurul unui singur "om"... si nu-si gaseste un "conducator" agreat de toti , inclusiv de opozitie ( de ce nu ) ?! Totul sta doar in acest ( simpatic de altfel si bine pregatit economico-profesional ... nimic de zis altfel... ) domn Dragnea ? Hai ma fiti seriosi si nu mai fiti ca "impuscatu " , ce se credea "vesnicul si unicul conducator iubit " ! Chiar vi s-au terminat "barbatzii"... ?!
Vad ca amu, sunt la "moda" ... "cuconetele"... peste tot... no poi... puneti chiar si o astfel de cuconeta... dar terminati odata la a tine cu dintii de un singur " domn "... ori " sef de stat " ( cum zicea simpaticul domn Basescu ) !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5