Daniel Buda: Dacian Cioloş este cea mai bună propunere pentru funcţia de prim-ministru

Europarlamentarul PNL Daniel Buda a declarat, vineri, la Bistriţa, într-o conferinţă de presă, că Dacian Cioloş este cea mai bună propunere pentru funcţia de prim-ministru, „dincolo de ceea ce au însemnat nevoile care rezultau din stradă, dar şi din perspectiva a ceea ce înseamnă absorbţia fondurilor europene”. Buda a mai spus că România are, în momentul de faţă, cea mai mare oportunitate legată de dezvoltarea sectorului agricol.

"Salut această propunere, a domnului Dacian Cioloş, pentru funcţia de prim-ministru, apreciind că este cea mai bună propunere care putea să fie făcută în România în momentul de faţă, dincolo de ceea ce au însemnat nevoile care rezultau din stradă, dar şi din perspectiva a ceea ce înseamnă absorbţia fondurilor europene. Pentru că acum, în ultimele săptămâni ale anului 2015, are loc, practic, încheierea programelor pe fonduri europene 2007-2013, prelungite până în 2015, are loc decontarea sumelor, şi orice alt prim-ministru ar fi venit, ar fi fost poate incapabil să gestioneze în mod eficient această problemă a fondurilor europene, ceea ce ar fi dus, poate, la pierderea banilor europeni şi aici mă refer la cei angajaţi, bani care riscau foarte mult să fie pierduţi.

Apreciez a fi cea mai bună nominalizare făcută în condiţiile în care domnia sa ştie ce înseamnă pe de o parte capitala europeană şi pe de altă parte ştie care sunt mecanismele acolo, pentru că domnia sa timp de 5 ani de zile s-a ocupat de politica agricolă comună, cel ami greu sector. România are în momentul de faţă cea mai mare provocare şi cea mai mare oportunitate legată de dezvoltarea sectorului agricol", a afirmat europarlamentarul PNL Daniel Buda.

Comentarii

14/11/15 12:43
CETATEAN DE Cluj

Deocamdata...

16/11/15 15:51
alegator

Da ,da, dupa ce sub guvernarea PDL au fost absorbite 7,8% din fondurile UE vine si Dl.Buda si spune ca intr-o luna si jumatate, pana la finalul exercitiului finaciar, se mai poate "ingrasa porcul..!" Imposibil, oricat de bine intentionat ar fi Dl. Ciolos! Mai spune domnia sa, ca un guvern de tehnocrati, va face minuni. Nu poate face..., indiferent de cat de competenti ar fi membrii acestuia, pentru ca va fi torpilat de politicieni cu spirite mediocre, care nu suporta concurenta puterii. Dl.Buda...stand de ceva timp in Belgia credeti ca romanasii sunt niste fraieri pe care ii puteti prosti oricum...dumneavostra europarlamenatrul..... ?! Noi stim ca v-ati plimabat de la un partid la altul ( traseist) deci sunteti un oportunist lipsit de morala.., de ce am avea incredere in dumneavoastra?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5