Stelian Dolha: Marea încercare a Guvernului Cioloş o să fie depolitizarea administraţiei la toate nivelurile

Copreşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că desemnarea lui Dacian Cioloş ca premier e o şansă uriaşă pentru o altfel de politică, iar primul pas pe care partidele politice trebuie să îl facă e să susţină acest guvern de tehnocraţi.

"Desemnarea lui Dacian Cioloş ca şi prim-ministru e o şansă uriaşă, o şansă uriaşă de a face un alt pas către o altfel de politică şi e ultima şansă pe care o mai avem noi ca naţiune. Asta cred eu. Ultima şansă, pentru că trebuie să învăţăm ceva sau să băgăm la cap mesajele pe care le-a dat strada, mesajele pe care le-au dat protestarii.

Reforma trebuie să înceapă cu clasa politică şi fiecare dintre noi, ca oameni. Primul pas pe care trebuie să îl facem este ca toate partidele politice să susţină acest guvern de tehnocraţi, prin excelenţă, apolitic. Dar atenţie, să îl susţină, nu să îl saboteze, pentru că tentaţia asta de a-l sabota o să apară la fiecare pas şi ştiţi la ce mă refer”, a afirmat copreşedintele PNL BN Stelian Dolha.

Dolha susţine că marea încercare a Guvernului Cioloş o reprezintă depolitizarea administraţiei la toate nivelurile. "Marea încercare a acestui guvern o să fie deploitizarea administraţiei de sus până jos la toate nivelurile şi asta trebuie să se întâmple. E marea încercare a guvernului condus de Dacian Cioloş”, a concluzionat deputatul PNL Stelian Dolha.

Comentarii

14/11/15 12:44
CETATEAN DE Cluj

Dar, bine-nteles... sa faca ceea ce "ziceti voi"... ( cei din opozitie ) da ?

15/11/15 11:15
CETATEAN DE Cluj

Da domnule draga... bine zici dumneata ! Bine ar fi data o lege prin care primarilor, sa le fie interzisa total apartenenta la un anumit pertid politic, pentru ca toti "functionarii publici" ... fac doar administratie publica si fiecare in domeniul sau de activitate, slujeste aceasta "tara"... si nicidecum politica.
Trebuie lasata "politica" in seama Puterii politico-legislative a tarii si Puterile administrativ-executive si Judecatoresti-judiciare a statului, lasate sa-si faca treaba pe criteria total si exclusiv technocrat .
Dar, asta nu va place "voua politrucilor"... !
Ce vina are publicul dintr-o anumita localitate, ca primarul sau este de la un partid din opozitie si pe acest considerent, nu primeste fondurile necesare bunui mers al obstii sale , sau de ce sa fie favorizati cei care au primarii in "gasca" celor de la "putere" ... ? Nu-i cinstit ! De aceia, trebuie cu adevarat, asa cum spuneti dvs. " sa fie " depolitizarea administratiei la toate nivelele " !

16/11/15 16:31
alegator

"Marea încercare a acestui guvern o să fie deploitizarea administraţiei de sus până jos la toate nivelurile şi asta trebuie să se întâmple. E marea încercare a guvernului condus de Dacian Cioloş”
Saracul....Dolha Nichita...! Filozof fiind nu intelege ca acest lucru, este imposibil chiar cu un guvern politic in timp de un an fara a bulversa major administratia si implicit viata noastra a tuturor. Asta insemna dislocare a mii de oameni, insemna procese in contencios, cate doi,trei directori platiti..simultan la , la mai multe institutii de stat etc. Intrebati-l domnule Nichita...pe Dl I.Oltean cat a durat ca PDL-isiti sa poata schimba si femeile de serviciu de la scoala in trista si recenta lor guvernare...?! Daca ar face cineva un audit al acelor decizii si sa traga la raspundere autorii acestora cel putin material, v-am lecui sa mai luati decizi proaste pe saptele nostru...! Domnule Nichita... v-as recomanda sa studiati si sa deprindeti ceva din spiritul practic si concretetea lucrurilor, va aflati in ceata...mintii!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5