Deputatul Ionuţ Simionca: Ministrul Deneş e la coada listei miniştrilor din Guvernul Dăncilă care au gafat şi ar trebui să plece!

Deputatul PMP de Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a declarat, la dezbaterea moţiunii împotrica minisstrului Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, că cea mai mare problemă a demnitarului bistriţean este aceea că „a intrat în hora guvernării PSD-ALDE nevinovat” şi „a picat la mijloc”.

„Faceţi parte dintr-o guvernare care, păstrând terminologia din domeniul pe care îl gestionaţi, „nu vede pădurea din cauza copacilor”. Când schimbi un ministru odată la 6 luni, e greu să ai pretenţia ca noul venit să aducă rezultate. La întâlnirea avută săptămâna trecută la Alba Iulia cu membrii Comisiei de agricultură, ne-aţi informat că aţi deblocat peste 6 milioane de metru cubi de lemn în vederea rezolvării problemelor lemnelor de foc.

M-am bucurat că domnul ministru Deneș a luat în considerare intervențiile mele din Parlament și din spațiul public referitoare la nevoia asigurării lemnului de foc pentru iarnă, cu atât mai mult cu cât domnia sa este, ca mine, parlamentar de Bistrița-Năsăud. 

Problema este însă că lemnul de foc nu a ajuns în teritoriu, încă, deci nu aţi reuţit să livraţi rezultate şi, cine ştie, poate la remanierea guvernamentală care bate la uţă partidul-stat va decide să vă înlocuiască, vine un alt ministru care semnează şi el un ordin şi pleacă înainta ca ordinul să devină realitate”, a spus, de la tribuna Parlamentului, deputatul Ionuţ Simionca.

În opinia sa şi a partidului pe care îl reprezintă, tot Guvernul PSD-ALDE ar trebui să plece, „în frunte cu doamna prim-ministru”.

După doamna prim-ministru, șirul miniștrilor care ar trebui să plece şi au gafat  este foarte lung, probabil domnul ministru Deneș e la coada acestei liste. Românii vor acţiuni concrete şi rezultate tangibile, or actuala putere politică din România nu este capabilă să dea satisfacţie românilor.

Cineva spunea că în pădure e prea multă democraţie, pentru că în fiecare toamnă se schimbă frunzele. Nu este destul să-l trimitem acasă, în această toamnă, pe domnul Deneş, trebuie să lăsăm toamna să se manifeste democratic, în toată splendoarea ei, în politica românească şi să schimbăm întreg Guvernul”, a concluzionat deputatul Simionca.  

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5