Ionuţ Simionca, deputat PMP: Actuala putere este la un pas de introducerea impozitului pe creasta de slănină, căţelul de usturoi şi coada de prună

“În disperarea de a aduna bani în puşculiţa statului, actuala putere PSD-ALDE a început să numere ouăle de la găinile noastre din curte pentru a le impozita. Actuala putere este la un pas de introducerea impozitului pe creasta de slănină, căţelul de usturoi şi coada de prună.”, a declarat Ionuţ Simionca, deputat PMP de Bistriţa-Năsăud.

Fostul ministru Varujan Vosganian, care în prezent este deputat ALDE, a scris astăzi pe Facebook că “fiecare ou mâncat de la găina din curte văduveşte bugetul de cincizeci de bani”. “Faptul că avem o atât de puternică înclinaţie spre autoconsum, şi nu doar în ce priveste alimentele, ne costă în fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei", a mai adăugat acesta.

Simionca crede că “Varujan Vosganian este ca un pui îngâmfat crescut în condiţii artificiale, care visează să ajungă într-o bună zi o specialitate de pui congelat într-un supermarket de lux. Fostul ministru este cea mai bună ilustrare a faptului că actualii guvernanţi sunt total dezlipiţi de realitate şi nu înţeleg cât efort fac oamenii de rând pentru a-şi asigura din propria gospodărie alimentele de subzistenţă”.

“Oul vândut va aduce bugetului TVA, impozit pe profit şi pe dividende, impozit pe salarii şi contribuţii la asigurările sociale… În schimb, oul din coteţ, în drumul său spre tigaie, nu produce niciun ban. La fel în ce priveşte roşiile din brazdele de acasă, magiunul din prunii din gradină, săpunul din grăsimile adunate peste an, pulovarele tricotate din lâna oilor de la stână etc. etc… Faptul că avem o atât de puternică înclinaţie spre autoconsum, şi nu doar în ce priveşte alimentele, ne costa în fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei", a mai scris Varujan Vosganian pe Facebook, stârnind astfel revolta deputatului PMP bistriţean.

“Sunt revoltat de prostiile care le trec prin cap politicienilor aflaţi la putere. Trebuie să avem grijă cu ei, că, vorba aceea, ce face un prost nu pot desface zece înţelepţi”, a concluzionat deputatul PMP de Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca.

 

Comentarii

08/10/17 10:24
Cititor din Nasaud

Lasati domnul Ionutz, ca incepand cu Basescu, cel care a inceput cu acest sistem... era cat pe ce sa introduca taxa si pe "chelie" ... sau pe " marimea bocancilor de la sofer " ... Asa ca, niciunul ( aflat vremelnic la butoane ) n-a fost mai breaz.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5