Peste 1 milion lei costă mâncarea deţinuţilor pentru un an

Penitenciarul Bistriţa intenţionează să achiziţioneze produse alimentare în valoare de 835,214.1 lei, fără TVA, pentru hrănirea hrănirea persoanelor private de libertate, pentru o perioadă de aproximativ 15 luni. Potrivit anunţului de pe SEAP, data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 1 februarie 2012.

Procedura de licitaţie deschisă online este defalcată pe 18 loturi de produse alimentare, urmând să fie semnate acorduri cadru de furnizare cu ofertanţii câştigători pentru fiecare lot în parte.

Astfel, pentru deţinuţii bistriţeni se va cumpăra brânză telemea maturată, carcasă de porc cu slănină, carne de pasăre, carne de porc (inclusive cârnaţi trandafir), făină albă de grâu, de mălai, griş şi tărâţe de grâu, lapte praf, margarină, biscuiţi simpli, ceai, marmeladă, orez, ouă, ulei, paste făinoase, zahăr, fructe şi legume (mere şi usturoi), dar şi pâine semialbă.

Mâncarea deţinuţilor va fi condimentată cu boia de ardei, cimbru, foi de dafin, sare şi piper. Amelioratori alimentari, drojdie, mixt pentru muraturi, oţet alimentar şi rahatul figurează pe lista de alimente pe care Penitenciarul Bistriţa le va achiziţiona.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5