Deputatul PMP, Ionuţ Simionca: Amnistia fiscală, o nouă păcăleală pentru români!

Deputatul Ionuţ Simionca (PMP) susţine, într-o declaraţie politică susţinută în Parlament, că actuala putere speră că îi păcălește pe români, trimițându-le înștiințări acasă că au „datorii” la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate (CASS), după care dă amnistie fiscală pentru ștergerea acestor false datorii.

„Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, în week-end, la Satu Mare, că Guvernul pregăteşte o amnistie fiscală. Mai precis, pregăteşte o ordonanţă de urgenţă care scuteşte anumite categorii de români de la plata datoriilor create peste noapte. Este vorba despre 600.000 de români care în perioada 1 iulie 2015-31 decembrie 2017 au avut venituri sub nivelul salariului minim pe economie, doar că măsura este una pur electorală., actuala putere sperând că îi păcăleşte pe români, trimiţându-le înştiinţări acasă că au datorii la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate, după care dă amnistie fiscală pentru ştergerea falselor datorii. Cât de ipocrit poate să fie Guvernul României să vină cu asemenea minciuni.

Tot aşa, PSD i-a păcălit pe români cu creşteri de salarii şi pensii, anulate de scumpiti greu de suportat. Ministerul de Finanţe recunoaşte calcalmaua, precizând în nota de fundamentare a actului normativ, că în bugetul pentru 2019 nu a fost inclusă nici valoarea totală a CASS stabilită prin  deciziile emise şi comunicate sau care urmează a fi comunicate în anul 2019 şi nici valoarea CASS care urmează  aface obiectul amnistiei, context în care această măsură nu generează impact bugetar negativ.

Mă doare spă văd cum Guvernul PSD îşi bate joc de români, purtându-i pe drum de pomană. Închipuiţi-vă, totuşi, câte hârtii vor circula între  Fisc şi ceo 600.000 de români, pentru stabilirea şi anularea falselor datorii ale acestora. Câţi români aflaţi la limita sărăciei vor fi disperaţi când vor vedea aceste minciuni, aceste decizii de impuinere şi câte persoane vor lua cu asalt administraţiile financiare pentrui a-şi clarifica situaţiile financiare inventate de Guvern. Guvernarea PSD a adus haosul şi disperarea românilor,, iar pe 26 mai, românii vor demonstra la vot că nimeni nu îi poatre fraieri la nesfârşit”, a declarat Simionca.  

Comentarii

16/05/19 10:36
cititor

Domnule draga si eu am primit acasa o asa zisa " dare de seama " cu ce obligatii fiscale am io fatza de primaria Bistrita, dar langa aceasta, se afla si o " dare de seama " cu realizarile triumfatoare ale municipalitatii, in aceasta guvernare de stanga si planurile de finantzare pentru viitor , precum au facut si cei de dreapta cand au fost la " ciolanul cu fasole " ...
Toate fac parte din aceste jocuri de campanie electorala , practicate de absolut toti si de cea si de hais !
Este bine intr-un fel ca se spune " po.pu**mii " ce realizari au fost, deoarece efectiv eu stand intr-o zona unde nu s-a facut nimic, habar nu aveam de ele... dar asa, cel putin am vazut cum se lauda si se bat cu caramida-n piept cei care administreaza Bistrita si " locaitatile componente " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5