Deputatul Robert Sighiartău: De miercuri, fără mască la școală!

Deputatul PNL Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, a transmis, luni, pe pagina sa de Facebook, că elevii vor merge fără mască la școală, începând de miercuri, odată cu încetarea stării de alertă.
"Având în vedere că de mâine, de la ora 00:00, expiră starea de alertă, anumite restricții pot fi doar recomandate! Dar ar trebui să anunțe oficial și ministru. Vă mulțumim!", a scris deputatul Robert Sighiartău în comentarii.
***
Guvernul nu va prelungi starea de alertă, instituită pentru a gestiona pandemia de COVID-19, iar aceasta va înceta marţi, 8 martie, la miezul nopţii, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

"Mâine (marţi, 8 martie - n.r.) este ultima zi în care rămâne activă starea de alertă, generată de nevoia de a gestiona pandemia de COVID-19. Sunt abilitat să vă comunic că va rămâne ultima zi. Guvernul nu va prelungi starea de alertă.

Ca atare, mâine, la miezul nopţii, va expira starea de alertă în România.

În privinţa situaţiilor privind formularul de localizare a pasagerului şi a certificatului verde, Ministerul Sănătăţii, în perioada imediat următoare, va clarifica reglementările privind cele două categorii de documente", a precizat Dan Cărbunaru, luni, la Palatul Victoria.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5