Deputatul Robert Sighiartău, din Ucraina: Mii de mulțumiri pentru toate ajutoarele umanitare trimise de români cu suflet mare!

Deputatul Robert Sighiartău a trecut graniţa, în Ucraina, în acest sfârşit de săptămână. Îîmpreună cu Adi Cozma, preotul Cristian Chindriș și oameni cu inimă mare din Bistrita și Satu-Mare, parlamentarul bistriţean a vizitat câteva comunități din Ucraina.
"Am avut ocazia să vizităm un hub-umanitar regional și câteva centre de refugiați localizate în vestul Ucrainei. Am văzut cu ochii noștri ce înseamnă o țară în plin război, copii orfani, mame cu copilași cu gândul la soții lor care au rămas să lupte pentru țara lor, frică, nesiguranța zilei de mâine dar și mult curaj. Mii de mulțumiri din partea lor pentru națiunea noastră română care a deschis larg brațele pentru ucrainenii care fug din calea războiului. Mii de mulțumiri pentru toate ajutoarele umanitare trimise în Ucraina de români cu suflet mare", a precizat deputatul Robert Sighiartău.
Delegaţia a ajuns şi la Apșa de Mijloc, unde a fost întâmpinată cu mesajul clar: "Suntem frații voștri!". "Nu puteam să mergem în Ucraina fără să ne vizităm frații de peste Tisa. Am fost primiți călduros de doamna primar Elena Șovac din Apșa de Mijloc (98% români) și de preotul Alb Iurii. Am discutat despre drepturile etnicilor români din Ucraina și de viața complicată pe care o duc în aceste momente. Să ne rugăm pentru ei în aceste vremuri de război", a adăugat deputatul Robert Sighiartău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5