Deputatul Robert Sighiartău: Respect drepturile tuturor, dar consider că definirea familiei este unitate întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie!

Declaraţie politică

"Familia: bărbat + femeie. CEDO incearcă să impună României o decizie care ignoră convingerile a milioane de români.
Decizia CEDO de a obliga România să recunoască familiile formate din persoane de același sex contrazice idealurile pe care le prețuim.
Au ales să nu respecte nucleul civilizației iudeo-creștine, familia , formată din bărbat și femeie, pilon al comunităților noastre de secole.
Respect drepturile tuturor, dar consider că definirea familiei ca unitate întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie e un pilon al societății noastre.", a transmis deputatul Robert Sighiartău.

Comentarii

26/05/23 10:30
Dorel

NU FRATE ROBY ... " Familie " dupa legislatia romana, inseamna o comunitate de oameni, ( de regula cu legatura de sange intre ei ), care traiesc , administreaza si gospodaresc impreuna . Nu confunda relatia dntre un barbat si o femeie, cu casatoria intre " un barbat si o femeie "... - baza unei familii firesti , ptr ca pot convietzui fara casatorie si familiile pot fi biparentale, ori uniparentale, fortzat ori natural... din varii motive .Famila are " parteneri de viatza ", ascendenti, descendenti sau colaterali ... indierent ca sunt casatoriti ori ba. Asadar, casatoria este doar o " stare de fapt " ... ! Asta nu inseamna ca la noi in Romania, este musai [ dupa aceasta M(are)UE ]... sa aprobam casatoria dintre persoane de acelasi sex cu minte " bolnava "... si deviata de la normal !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5