Deputatul Robert Sighiartău (PNL): Vă îndemn pe toți cei care cred în valorile familiei să votați DA!

Dragi bistrițeni,

Referendumul care va avea loc în zilele de 6 și 7 octombrie vizează, după cum știți, definirea clară a instituției căsătoriei în Constituție: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”

Este un referendum despre valori fundamentale ale unei societăți și civilizații. Căsătoria între bărbat și femeie se află la baza instituției familiei. Este cadrul normal și firesc, orânduit pentru nașterea, creșterea și educarea copiilor într-o familie, pentru perpetuarea vieții. Familia este inima societății noastre. Pe valorile familiei, guvernate de instituția căsătoriei între bărbat și femeie, s-a întemeiat civilizația iudeo-creștină cu minunata sa cultură și cu formele ei democratice de organizare a statului și a societății. Aceste valori au fost puse, ca parte importantă, la temelia Uniunii Europene de către părinții ei fondatori.

Este referendumul inițiat de trei milioane de români, prima mare inițiativă cetățenească din decembrie 1989 și până azi. Este referendumul românilor și al nimănui altcuiva. Doar dumneavoastră aveți dreptul suveran să decideți prin vot, la referendum, asupra unei teme atât de importante pentru societate.

Cu tot respectul pe care vi-l datorez ca deputat de Bistrița-Năsăud, vă chem să vă exercitați cu toții acest drept suveran la referendum. Vă îndemn pe toți cei care cred în valorile familiei să votați DA. 

Robert SIGHIARTĂU

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5