Deputatul Robert Sighiartău: Începând cu anul școlar 2022-2023, elevii din clasele primare vor beneficia de curse școlare speciale și gratuite!

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea pe care am inițiat-o privind cursele școlare, în interiorul orașelor și municipiilor, pentru elevii din ciclul primar, anunţă deputatul Robert Sighiartău.
Potrivit actului normativ, începând cu anul școlar 2022-2023, copilașii din clasele 0-4 vor putea beneficia de curse școlare speciale și gratuite, de acasă la școală și retur, acolo unde problemele de trafic rutier devin tot mai mari, în municipii și orașe.

"Următorul meu obiectiv pentru copii și familii este adoptarea unei alte propuneri legislative pe care am inițiat-o și depus-o în Parlament - cea privind asigurarea unei alimentații sănătoase și gratuite pentru copiii de la creșe și grădinițe. Proiectul de lege a ajuns la Cameră, la Comisia pentru învățământ. Nu am orgolii de autor, important este ca proiectul să treacă într-o formulă prin consens și fără tergiversări, iar copiii să beneficieze de prevederile lui. Mă voi lupta pentru asta. Copiii și familiile României merită tot ce e mai bun ! #viataPentruRomania", transmite deputatul Robert Sighiartău.

Comentarii

15/10/21 10:31
Din cartiere

Ca si de alocatiile pe care le-ai instituit stimabile si care urmeaza sa se puna in executare ... " deindata " ... cum zice presedintele vostru ( de facto ) de partid , onor dom' Johannis !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5