Deputatul Stelian Dolha, noul preşedinte interimar al PNL BN

 

Deputatul Stelian Dolha a fost votat s-mbără, în unanimitate, de Biroul Politic Judeţean penru a prelua funcţia de preşedinte interimar al  Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud.

         Alegerile pentru o nouă conducere a PNL sunt programte pentru 30 martie, asta dacă propunerea va fi validată de Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii.

         „Prima mea preocupare va fi unitatea acestui partid. Mergem mai departe şi vorbim despre o consolidare a partidulu în perioada imediat următoare. Deja astăzi am validat câteva organizaţii noi, şi lucrurile vor continua în cele două luni de zile de interimat”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, noul lider al liberalilor bistriţeni. 

Tot sâmbătă, Delegaţia Permanentă a PNL BN şi-a decis cei 21 delegaţi care vor participa la Congresul din 22-23 februarie, alături de delegaţii de drept, adică cei trei parlamentari, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (n.n. - post vacant deocamdată) şi viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ. 

În ceea ce priveşte modificările la Statut,  liderul interimar Stelian Dolha crede că dacă se va opta pentru votul pe liste la Congresul Naţional, atunci se va răsfrânge şi în teritoriu. "Fiecare candidat va avea în spate o listă de susţinători, vicepreşedinţi, membri ai Biroului Politic, supleanţi. În mare parte, acest lucru este pozitiv. (...) Pe votul uninominal, atunci când intră oameni de valoare, este binevenit acest sistem.  În momentul în care te duci cu mai multe variante şi oamenii buni riscă să nu mai intre într-un Birou Politic Judeţean, rişti să-i pierzi. Atunci, o formulă consensuală, cu o singură listă ar fi de agreat în orice partid politic", a explicat Dolha.  

Pentru a contracara orice zvonuri, senatorul Ioan Deneş a ţinut să precizeze că "cei trei parlamentari ai PNL sunt o echipă, vor forma o echipă şi vor lucra pentru ca Partidul Naţional Liberal să fie un partid eficient şi care să aibă un cuvânt greu de spus în Bistriţa-Năsăud şi nu numai".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5