Deputatul Suciu: Solicit susţinerea parlamentarilor bistriţeni de la Putere pentru proiectul privind acordarea voucherelor de vacanţă în mediul privat

Deputatul Daniel Suciu a anunţat că proiectul de lege privind posibilitatea acordării voucherelor de vacanţă în mediul privat cu posibilitatea reducerii impozitului pe venit are susţinerea Partidului Social Democrat. Acesta a transmis proiectul şi către parlamentarii bistriţeni de la PNL şi USR, tocmai pentru a primi sprijin.
„Am fost atent la ceea ce au spus colegii mei parlamentari din alte partide că vor susţine proiectele de lege benefice pentru judeţ, dar şi pentru ţară, câte un exemplar din acest proiect de lege va ajunge la cabinetele parlamentare ale domnului Robert Sighiartău, d-nei Diana Morar, al lui Ovidiu Florean şi a colegului de la USR şi mă aştept să susţină acest proiect pentru că este benefic inclusiv pentru Bistriţa-Năsăud. Practic, dăm posibilitatea agenţilor economici să acorde vouchere de vacanţă pentru angajaţi cu reducerea impozitului pe venit cu contravaloarea voucherelor acordate. Cred că instituirea şi introducerea acestor vouchere pentru sectorul bugetar a salvat industria turismului”, a explicat deputatul Daniel Suciu.
Potrivit acestuia, acordarea voucherelor de vacanţă începând cu 1 ianuarie 2022 – atât în sectorul bugetar, cât şi în cel privat – poate fi o gură de oxigen pentru industrie. Statul nu va trebui să scoată bani „din buzunar”, mai mult o mare parte din turism a ieşit din zona gri, ceea ce a dus un plus la buget.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5