Despre manichiura French!

Chiar dacă a apărut mult timp în urmă, nu este deloc demodată nici în prezent această manichiură! Felul în care se realizează, oferă unghiilor un aspect foarte îngrijit și plin de naturalețe. Este recomandată pentru ținutele de birou, pentru evenimentele de zi dar și de seară.

            Poate fi realizată într-un mod simplu și acasă, dacă există puțină îndemânare și dacă obișnuiți să vă îngrijiți singure unghiile acasă.

            Indiferent de vârstă, este foarte apreciată și în zilele noastre. 

            Genul acesta de manichiură este recomandat atât pentru unghiile pătrate cât și pentru unghiile semi-rotunde. Vârfurile sunt albe și restul unghiilor sunt roz sau bej, oricum culori nude.

            Prezența celor două culori simple oferă unghiilor un aspect foarte îngrijit și simplu. Nu sunt singurele culori care se pot asocia. Astăzi stiliștii de unghii reușesc combinații foarte interesante de multe alte categorii de culori.

            O simplă navigare pe internet va permite să analizați diferite metode de realizare a unei manichiuri de tip French foarte moderne.

 

            Cum se realizează o manichiură Frech?

            Ca și în cazul altor tipuri de manichiuri, unghiile trebuie pregătite cu grijă. Se îndepărtează cuticulele cu atenție, fără a le tăia cu forfecuță, deoarece pot apare infecții ale unghiilor. Îndepărtarea lor trebuie făcută cu grijă cu ajutorul unor bețișoare din lemn de portocal, speciale pentru așa ceva. Apoi, mâinile se masează cu o cremă hidratantă sau cu ulei de măsline.

             Unghiile se vor degresa bine cu un produs de îndepărtare a lacurilor de unghii, care nu trebuie să conțină ulei sau alcool salicilic. Unghiile se taie și se pilesc uniform.

            Urmează vopsirea unghiilor cu vopsea alba de unghii. Există în comerț, un accesoriu de care veți avea nevoie, dacă nu aveți suficienta îndemânare să aplicați oja albă pe vârful unghiilor. Este vorba despre benzi protectoare pentru manichiuri de acest gen.

Trebuie să așteptați ca oja aplicată de culoare albă să se usuce foarte bine. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, dezlipirea benzilor va fi foarte greoaie și unghia va arăta inestetic.

La final, mai rămâne să aplicați lacul neutru și chiar și un lac pentru întărire și strălucire.

 

Produse profesionale pentru realizarea manichiurilor French

Magazinul produse unghii Everin este locul ideal de unde puteți cumpăra produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri French, marca EVERIN. Acesta este numele unui important producător de produse pentru manichiuri moderne care este foarte cunoscut în mai multe țări din Europa, nu numai în România. Gama de produse comercializată conține foarte multe tipuri de soluții pentru degresare, pentru curățarea și hidratarea cuticulelor, pentru fixarea gelurilor sau pentru protecție, aparatură pentru cabinetele de îngrijire a unghiilor, ustensile, decoruri unghii și produse pentru Nail Art, geluri pentru construcții, pudre acrilice, etc.

Așadar, acest magazin nu este un loc de unde puteți cumpăra doar unghii false și accesorii pentru aranjarea unghiilor. Este chiar locul de unde pot fi achiziționate cele mai importante produse pentru o manichiură foarte sofisticată. Cu atât mai mult cu cât aceasta va fi realizată cu produse fabricate de către același producător!  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5