Manichiuri cu gel sau manichiuri semipermanente?

Manichiurile de tip gel se realizează prin procedee complexe și se întrețin mult mai greu. Pentru acest lucru este nevoie chiar să  mergeți în mod frecvent la un salon profesionale de manichiuri și pedichiuri.

Există o alternativă pentru acest disconfort. La fel de rezistente și aproape la fel de estetice sunt și manichiurile semipermanente. Pentru aceste tipuri, nu va fi nevoie să apelați în mod constant la ajutorul unui stilist profesionist dacă o unghie s-a rupt sau dacă doriți să înlocuiți lacul de unghii mai des.

Îndepărtarea lor se poate face și acasă, cu ajutorul unor soluții obișnuite de tip acetonă sau Remover. Nu durează decât 10-15 minute.

Magazine online cu produse profesionale pentru manichiuri semipermanente

În situația în care vă îngrijiți singure unghiile acasă, vă recomandăm oferta unui foarte cunoscut distribuitor de produse pentru manichiuri și pedichiuri din România, care comercializează și produse profesionale pentru manichiuri semipermanente cu succes. Enails.ro este numele acestui important distribuitor.

Avantajele colaborării cu această companie sunt multiple: gama variată de produse foarte moderne și de actualitate, prețuri foarte bune, calitate excelentă, produse fabricate de brand-uri recunoscute în multe țări ale lumii, etc.

Peste 600 de tipuri de oje semipermanente

Oferta magazinului online Enails.ro include produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri din toate categoriile cele mai importante: geluri constructie, toate categoriile de soluții pregătitoare, acetonă, soluții degresante, soluții pentru îndepărtarea și hidratarea cuticulelor, aparatură ultramodernă, accesorii și ustensile, kit-uri speciale, seturi pentru manichiuri, dezinfectante profesionale, decoruri pentru unghii, tatuaje unghii, produse EVERIN, etc.

Din punctul de vedere al produselor pentru manichiuri semipermanente, aici este locul ideal de unde puteți cumpăra orice produs pregătitor pentru o manichiură de acest gen, oje profesionale de toate tipurile, soluții de tip Top Coat pentru finisarea și protejarea manichiurii, etc.

De asemenea, aveți ocazia să comandați online și lămpi UV foarte moderne pentru uscarea corespunzătoare a manichiurilor semipermanente. Saloanele de înfrumusețare pot analiza inclusiv oferta de aparatură modernă pentru sterilizare și oferta pentru freze electrice, inclusiv capete de freze de diferite tipuri.

Accesoriile și ustensilele pentru manichiuri sunt și ele folositoare, substanțele dezinfectante profesionale, precum și set-urile care conțin mai multe tipuri de geluri construcție sau oje semipermanente.

Vă rugăm să rețineți că, toate cele 600 de tipuri de oje semipermanente sunt fabricate de producători recunoscuți și apreciați în foarte multe țări ale lumii pentru calitatea și performanțele produselor: oja Venalisa,ojă FSM, ojă EVERIN, ojă Rosalind, Molly Lac, etc.

Produsele pot fi folosite de stiliștii profesioniști dar și de persoanele obișnuite care doresc și preferă să își îngrijească singure unghiile acasă. Comenzile se fac online. Este posibil să comandați și cantități mari de produse dacă administrați mai multe saloane pentru manichiuri și pedichiuri profesionale.

 


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5