Produse profesionale pentru manichiuri marca FSM!

FSM România este numele unui important producător și distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Oferta este foarte interesantă și foarte variată și este recomandată mai ales, pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri profesionale din România.

Veți descoperi pe site-ul magazinului online Fsm-romania.ro, produse profesionale fabricate de brand-uri renumite în întreaga lume: SILCARE, CANNI, ROSALIND, VANELISA, EVERIN, FSM, MOLLY-LAC, etc.

Există incluse în ofertă, toate categoriile de produse necesare realizării unei manichiuri de tip gel sau a unei manichiuri cu ojă semipermanentă. Acesta este un avantaj important, cunoscut de către stiliștii din domeniu acesta, care au și experiență. Manichiurile realizate cu produse fabricate de același producător sunt foarte reușite și au o rezistență mult mai îndelungată.

FSM Gel UV Construcție 01-Clear

Este un produs interesant, marca FSM. Un gel constructie autonivelant, cu densitate medie care nu curge în cuticule. Foarte potrivit pentru orice tip de unghie. Are rezistență bună la șocuri și lovituri, precum și proprietăți bune de flexibilitate și rezistență, chiar dacă este aplicat în cantități mici.

Poate fi folosit și pentru manichiurile persoanelor care au unghii subțiri sau casante, deoarece nu afectează structura biologică a unghiei. Gelul de acest tip necesită aplicarea unei baze, de preferat fabricată de același producător, deoarece nu este un gel de construcție de tip 3 în 1.

Produsul va oferi un aspect foarte îngrijit al unghiilor, va întări placa unghiei și va stimula creșterea acesteia.

Specialiștii recomandă acest gel pentru realizarea extensiilor de unghii pe șablon (orice lungime!), pentru crearea curbei C perfecte, pentru modelarea și corectarea unghiilor și pentru consolidarea unghiei naturale.

Cover Color Gel FSM 002

Este un alt produs profesional important marca FSM, pe care îl recomandăm cu încredere. Acest tip de gel color FSM are o consistență de tip mediu, este de foarte bună calitate și poate fi folosit pentru modelul de tip French sau pentru pictură cât și pentru întreaga unghie. Este un gel foarte pigmentat și veți vedea, că acoperă foarte bine încă de la primul strat.

Deoarece este un gel color foarte pigmentat, producătorul recomandă ca uscarea la lampa UV să se realizeze cel puțin 3 minute.

Ojă semipermanentă FSM 008

Oferta magazinului online FSM Romania include foarte multe tipuri de oje semipermanente moderne: fosforescente, Cat Eye, strălucitoare, Chameleon, etc. Acesta este un model de ojă semipermanentă clasică, care se aplică după ce unghiile sunt pregătite în prealabil. Mai întâi se va folosi soluția de tip Primer, iar apoi se va folosi soluția de tip bază. Deși este foarte bine pigmentată, se pot aplica 1 sau 2 straturi, fiecare urmând să fie uscate cu ajutorul lămpii speciale UV sau LED. Are rezistență bună în timp și rezistă foarte bine la agresiuni.

 


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5