Unghiile cu gel – ce te face sa incerci si ce trebuie sa stii

In ultimii ani ai auzit tot mai mult despre unghiile cu gel. Acestea arata pur si simplu perfect, sunt impecabile, sunt atractive si te fac sa te simti mai implinita ca oricand – pentru cele cu probleme ale unghiilor si cu nerabdare sau neputina de a se bucura de unghii lungi, naturale, alternativa este o solutie ideala.

Motivele pentru care iti vei dori o astfel de manichiura difera. Astfel, fie ca iti doresti sa ai un altfel de aspect la unghiilor, fie ca nu ai timp si frecventa pentru manichiura clasica, poti oricand sa iti indrepti atentia catre manichiura cu gel. Iata si la ce sa te astepti cand vei recurge la un astfel de serviciu:

  1. Unghia trebuie pregatita. Aici se include dezinfectarea, taierea cuticulei, precum si pilirea unghiei cu un buffer. O ultima faza este cea de pilire si curatare pentru a indeparta impuritatile ramase. 
  2. O prima etapa de aplicare gel unghii este un primer. Acesta va fi unul non acidic daca unghia este una fragila. Aplicat pe toata suprafata, lasat sa se usuce sau uscat la lampa, primerul este un prim strat aplicat.
  3. Urmeaza un strat de gel ce are rol adeziv. Acesta este fin, se aplica cu pensula si poate fi transparent sau roz. Uscarea este din nou la lampa.
  4. Manichiurista va indeparta stratul de luciu si va executa ulterior modelul dorit. Urmeaza un alt strat de gel, pilire pentru ca suprafata sa fie uniforma si in cele din urma un strat de gel de finish. Acesta va oferi luciu si stralucire.

Cum iti ingrijesti manichiura cu gel

Fata de oja clasica, fie ea si semipermanenta, in cazul unghiilor cu gel nu exista griji asemanatoare. In primul rand, pentru ca stratul colorat nu se sterge, nu se decojeste. Acolo unde tehnica a fost una buna si aplicarea pe masura, acolo unde s-au folosit produse calitative unghiile cu gel sunt rezistente si nu se rup.

In medie, nu vei avea nevoie de retus pana la o luna sau chiar o luna si jumatate. Depinde si de cat de lungi sunt unghiile si ce ritm de crestere exista al celei naturale. Mici retusuri poti sa faci pana la urmatoarea sesiune de realizare a unghiilor – poti nivela stratul de gel pe unghia naturala, prin piliere, aplicand ulterior un strat de lac. Cel mai bine totusi este sa apelezi la refacerea modelului, de catre specialist.

O astfel de manichiura este chiar calea mai practica si mai estetica de a avea pentru timp mai indelungat unghii perfecte. Constructia cu gel a unghiei poate masca forme sau probleme ale unghiei naturale, astfel ca se va reda un aspect impecabil pe care orice femeie il va aprecia.

Cum manichiura este practic cartea de vizita a oricarei reprezentante feminine, orice efort in acest sens este binevenit. Asadar nu intarzia sa incerci cel putin acest gen de manichiura. Tine cont de faptul ca nu are de ce sa iti afecteze unghia naturala, dar ar fi de preferat sa te asiguri ca apelezi la un tehnician cu experienta, ce foloseste produse de renume.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5