Dezvoltatorii bistriteni au dublat vanzarea apartamentelor cu parchet stratificat

Piata imobiliarelor este fluida in aceasta perioada in care se anunta o noua criza financiara. In Bistrita, insa, niciun semn nu pare sa tradeze o astfel de criza, in masura in care dezvoltatorii nu stagneaza cu vanzarea apartamentelor, iar cererile sunt mai generoase ca in anii precedenti. Unul dintre motivele pentru care Bistrita se tine pe pozitii la capitolul imobiliare il reprezinta calitatea superioara a pardoselilor, care atrage dupa sine si un confort sporit fata de beneficiari. In acest sens, dezvoltatorii bistriteni opteaza pentru accesorizarea apartamentelor noi cu parchet stratificat Solid Floor, ideal atat pentru incalzirea in pardoseala, cat si pentru un ambient armonios si o intretinere facila.

Comparativ cu anii 2015 – 2016, in care parchetul stratificat era privit ca o optiune mult prea costisitoare pentru contextul financiar al bistritenilor, in 2018 se preconizeaza ca majoritatea apartamentelor noi, oferite la cheie de dezvoltatorii bistriteni, vor fi investite cu parchet stratificat Solidfloor, gratie avantajelor pe care acesta il prezinta in raport cu alte tipuri de parchet. Grosimea acestuia poate fi selectata din categoriile de parchet dublustratificat si triplustratificat marca SolidFloor, cum de altfel designul si estetica pot fi comparate si aleasa acea varianta care se potriveste cel mai bine viitorilor proprietari.

Bistritenii sunt atrasi de finisajele moderne ale parchetului stratificat

Salariile bistritenilor nu dau pe spate un expert financiar, insa chiar si asa, bistritenii nu se abat de la calitate si confort. Daca ar fi sa socotim dupa situatia segmenului de imobiliare actual, fie ca vorbim despre locuinte tip ANL, fie ca ne raportam la apartamente la cheie, bistritenii apreciaza finisajele originale pe care le ofera parchetul stratificat Solidfloor, fiind captivati de modul in care acest parchet poate schimba cromatica si aspectul finit al intregii incaperi. De altfel, multi dezvoltatori bistriteni propun aceasta optiune de pardoseala ca truc pentru a genera impresia unui spatiu mai extins, lucru care ii bucura pe chiriasi.

Parchetul stratificat, ideal pentru proaspetii parinti bistriteni

Pe langa faptul ca investeste locuinta cu un aspect inedit, modern si citadin, parchetul stratificat Solidfloor satisface nevoia bistritenilor pentru costuri mai mici la factura de utilitati pe timp de iarna. Intrucat este constituit dintr-un soi dur de lemn, fie ca este Yampa, Nevada sau Tuscany, parchetul stratificat retine caldura pe perioada sezonului rece, atunci cand este asociat cu incalzirea in pardoseala, in timp ce, pe perioada verii, acesta mentine racoarea in intreaga locuinta.

Nu doar sesizabil in contextul designului interior, ci si extrem de benefic pentru sanatatea intregii familii, parchetul stratificat Solidfloor ofera un mediu steril si sigur, prin prisma faptului ca este usor de intretinut, deoarece tratamentele la care este supus lemnul brut face ca parchetul sa fie rezistent la zgarieturi si socuri mecanice, dar faciliteaza inlaturarea umiditatii care favorizeaza aparitia si proliferarea microorganismelor. De aceea, multi dintre dezvoltatori iau in calcul acest avantaj atunci cand ofera la cheie apartamentele, urmarind nu doar vanzarea apartamentului, cat si oferirea unor conditii de incredere pentru parinti si nou-nascuti.

Durata de viata a parchetului stratificat ii favorizeaza pe bistriteni

Tinand cont de faptul ca salariile bistritenilor, asa cum am mentionat anterior, nu sunt foarte mari, comparativ cu alte regiuni din Romania, nevoia pentru investitii pe termen lung se acutizeaza in privinta spatiului locativ. Astfel, alegerea parchetului stratificat Solidfloor a devenit principala optiune a bistritenilor, intrucat durata de viata a acestui tip de parchet este extinsa, fiind datorata grosimii stratului de uzura, acesta ajungand  la dimensiuni de 3,5 mm, 4 mm, 5 mm, avand o grosime totala de 10 mm, 14mm sau chiar 15 mm.

Designul interior este privit cu pragmatism de dezvoltatorii bistriteni, acestia optand pentru investirea noilor apartamente cu parchet stratificat Solidfloor, cu scopul de a le oferi viitorilor chiriasi sau proprietari un confort sporit si o mana de ajutor pentru economisirea pe timp de iarna a costurilor la utilitati. Parchetul stratificat Solidfloor de la e-Parchet.ro este disponibil intr-o gama variata de modele, texturi si grosimi, astfel ca bistritenii au de unde alege. Parchetul stratificat este ideal atat pentru constructii civile, cat si comerciale, dovedind avantaje notabile de fiecare data cand este supus testelor timpului si calitatii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5