Dialog cu Georgiana Lobonţ despre pandemie şi proiecte de viitor: Am stat foarte mult cu cei doi copilaşi şi ne-am ferit de virus. Mă bucur din suflet că bistriţenii m-au adoptat

Rep.: - Georgiana eşti o fire foarte energică. Cum ai trecut peste această perioadă a pandemiei ?

Georgiana Lobonţ: - A fost o perioadă de relaxare, am avut mici probleme de sănătate pe care am încercat să le remediez. Am stat foarte mult cu cei doi copilaşi şi ne-am ferit de acest virus. Iniţial, ne-am speriat foarte tare, dar pe urmă ne-am acomodat cu el, aşa cum s-a acomodat toată lumea. În principal, am stat acasă cu soţul Rareş şi cu cei doi copii, am făcut de mâncare, am fost mămică cu normă întreagă. Ne-am ocupat de copii, le-am cumpărat foarte multe jucării, comandate de pe internet, care au venit direct acasă, le-am montat în curte, astfel că le-am făcut cu adevărat un parc de distracţie. Dar ştii cum e, copiii au nevoie de părinţi, au nevoie să se joace părinţii cu ei.

Rep.: - Ştiu că ai lucrat şi la o serie de proiecte şi ai fost aproape de cei care te iubesc în mediu online şi te felicit pentru acest lucru. În ultima perioadă, bistriţenii te asimilează ca fiind bistriţeancă, bârgăuanii ca fiind bârgăuancă, pentru că ai lansat acel şlagăr, noi, de pe Valea Ţibleşului spunem că eşti de-a noastră, pentru că hainele ce le porţi mai nou sunt de la Dumbrăviţa, locul natal al soţului tău şi al meu. Normal, cei din zona Clujului spun că eşti de-a lor. Cum te descurci cu toţi? Cum îi împaci?

Georgiana Lobonţ: - Îi împac, pot gestiona foarte bine treaba. Mă bucur din suflet că bistriţenii m-au adoptat, iubesc enorm de mult judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru mine acest judeţ înseamnă acasă, aici am cele mai multe evenimente, cam 95%, şi nu sunt puţine la număr, desfăşor o activitate bogată. Cred că am vreo 2-3 costume din judeţul Cluj, de la Gherla, unde m-am născut, restul costumelor mele, care sunt multe la număr, sunt din judeţul Bistriţa-Năsăud, mai exact de pe Valea Ţibleşului, valea bunicii mele, de la Dumbrăviţa.

Rep.: - Un mesaj pentru cei care te aşteaptă la evenimente, spectacole, pentru că nu ştim exact când vor începe nunţile.

Georgiana Lobonţ: - Îi aştept pe canalul meu de youtube – Georgiana Lobonţ, pentru că, împreună cu formaţia, am înregistrat, am făcut repetiţii...

Rep.: - În formaţia ta sunt şi bistriţeni...

Georgiana Lobonţ: - În formaţia mea sunt numai bistriţeni şi pe această cale vreai să-i salut şi pe băieţi, şi pe părinţii lor Florin Popîrțac-saxofon, Andrei Bîrte-vioară, Flaviu Spân-kronos, Ciprian Caculea-orgă, cărora le mulţumesc. Mi-am ales în formaţie băieţi care de care mai talentaţi, facem multe repetiţii, cântăm, înregistrăm şi postăm pe canalul de youtube colaje live. Cei care doresc să ne asculte, şi pe timp de pandemie, pot intra pe acest canal să vadă ce am înregistrat.

Rep.: - Îţi mulţumesc şi îţi doresc mult succes. Însoţesc dialogul “Moșu și baba” unul dintre cele mai valoroase cântece din repertoriul tău, dar şi cu un videoclip ce este iubit nu doar de bârgăuani, ci a devenit şlagăr, prin care ne amintim de măsura oilor, obicei sistat anul acesta !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5